Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Νεοχώρι:Ο Μητροπολίτης στη Ζωοδόχο Πηγή (φωτο βιντεο)



Ο Μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας τίμησε το Νεοχώρι φέτος στη γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής.  Τέλεσε Ιερά Λειτουργία, και πλήθος κόσμος παρευρέθηκε στην περιφορά της εικόνας του Μοναστηρίου στο Νεοχώρι. Το viotiashop σε συνεργασία με το Permissos Press ήταν εκεί και σας μεταφέρει στιγμιότυπα από την όλη τελετή και από μία αποκλειστική συνέντευξη του Μητροπολίτη.

Φόρτος εργασίας στο Δήμο Αλιάρτου;Ελαμψε δια της απουσίας του ο Δήμος (4 αντιδήμαρχοι,ενας πρόεδρος Δ.Σ,τι έκαναν έλυναν το μεταναστευτικό???)απο την γιορτή του Νεοχωρίου,πιστεύουμε   γνωρίζουν οτι το Δ.Δ.Νεοχωρίου ανήκει στο  Δ.Αλιάρτου, και έπρεπε κάποιος απο τον Δήμο να τιμήσει το Νεοχώρι(350 κάτοικοι τι να κάνουμε να πάμε) και την γιορτή της Παναγίας.Εμείς πάντως τους ευχαριστούμε....όπως ευχαριστούμε τον κόσμο που κατέκλυσε το Μοναστήρι,τον αντιπερειφερειάρχη Στερεάς κ.Μπακομήτρο, και τον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ.κ.Καράμπελα που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Δήμαρχο Αλιάρτου κ.Ντασιώτη,ο οποίος μας εξήγησε οτι έλειπε στην Αθήνα για πολύ σοβαρή υποθεση του Δήμου,και οτι ο Δήμος εκπροσωπήθηκε απο τον Δ.Σύμβουλο κ.Μαλέση.

 













































1 σχόλιο:

  1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΑΑ!!! ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ!!! Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΓΓΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ. Η ΑΔΕΛΔΗ ΑΡΣΕΝΙΑ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΥ. ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ