Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Συνεχίζεται ο καλοκαιρινός καιρός, αφού και σήμερα Πέμπτη ο καιρός προβλέπεται αίθριος και ιδιαίτερα ζεστός αφού η θερμοκρασία θα φτάσει στους 37 βαθμούς Κελσίου

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αίθριος, με τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα και πρόσκαιρες καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια ο καιρός θα είναι αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ