Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

Σάρωσε η Τροχαία στη Βοιωτία-Βροχή τα πρόστιμα!!!




Ελέγχθηκαν περισσότερα από 200 οχήματα μέσα σε μια ημέρα - Βεβαιώθηκαν 83 παραβάσεις, ενώ έγιναν 12 προσαγωγές και 4 συλλήψεις...

Σαφάρι της τροχαίας χθες σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας με σκοπό κυρίως την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.

Δείτε τις λεπτομέρειες στο δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν χθες (07-01-2014) σε διάφορες περιοχές της Βοιωτίας, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της οικίας Αστυνομικής Διεύθυνσης, με στόχο την διαμόρφωση συνθηκών ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας και μετακίνησης των πολιτών, καθώς επίσης και στην πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Για την υλοποίηση και ανάπτυξη των συγκεκριμένων αστυνομικών δράσεων, συγκροτήθηκαν συνεργεία τροχονομικών ελέγχων, στα οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των Τμημάτων Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας, Λιβαδειάς και Θηβών, καθώς και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.).

Ειδικότερα πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε (202) οχήματα, προσήχθησαν (12) άτομα και συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα και συγκεκριμένα ένας 34χρονος υπήκοος Ινδίας, ένας 19χρονος υπήκοος Αλβανίας, ένας 36χρονος ημεδαπός και ένας 42χρονος ημεδαπός ROMA, κατηγορούμενοι για στέρηση της προβλεπόμενης άδειας ικανότητας οδήγησης.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν συνολικά (83) παραβάσεις ως ακολούθως:

    14 για υπερβολική ταχύτητα
    5 για μη χρήση κράνους κατά την οδήγηση
    6 για μη χρήση της ζώνης ασφαλείας κατά την οδήγηση
    6 για ανασφάλιστα οχήματα
    2 για παραβάσεις Κ.Τ.Ε.Ο.
    4 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
    1 για κίνηση αντίθετα σε μονόδρομο
    45 λοιπές παραβάσεις


Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκαν σχετικές δικογραφίες, οι οποίες θα υποβληθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι συγκεκριμένες αστυνομικές δράσεις αποσκοπούν στην διενέργεια συστηματικών τροχονομικών ελέγχων και στην αυξημένη αστυνομική παρουσία, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ