Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Τα «άκουσαν» οι παίκτες του Λεβαδειακού


«Καμπανάκι» χτύπησε ο προπονητής του Λεβαδειακού, Σάββας Παντελίδης, στους παίκτες του εξαιτίας της κακής εκκίνησης στο πρωτάθλημα. Μήνυμα… ανάκαμψης και από τη διοίκηση.


Η ήττα από την Κέρκυρα έφερε σε δύσκολη θέση τον Λεβαδειακό με τον τεχνικό της ομάδας, Σάββας Παντελίδη να… κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους ποδοσφαιριστές του, αν και η Τρίτη ήταν μέρα ξεκούρασης.

«Καταλαβαίνετε πολύ καλά όλοι σας το πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Δεν χρειάζεται να σας το τονίσω πιο πολύ. Πρέπει επιτέλους να σταματήσουμε να αδικούμε τους εαυτούς μας με τις εμφανίσεις μας.

Δεν μας αξίζει αυτή η θέση στο πρωτάθλημα. Δεν ανήκουμε εκεί. Να λιγοστέψουμε τα λάθη, να παίξουμε καλύτερα και να πάρουμε αυτό που πρέπει στους επόμενους αγώνες. H εικόνα μας πρέπει να αλλάξει άμεσα», ήταν τα λόγια του έμπειρου προπονητή προς τους παίκτες του.

Ο Σάββας Παντελίδης δεν ήταν βέβαια ο μόνος που θέλησε να αφυπνίσει τους παίκτες της ομάδας της Βοιωτίας. Η διοίκηση του συλλόγου έστειλε και αυτή το μήνυμα της: «Να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουμε όλοι μαζί. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε άμεσα καλύτεροι, παίρνοντας τους βαθμούς που απαιτούνται».
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ