Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτο! Παππούς έπαιρνε το λεωφορείο και πήγαινε στη Λιβαδειά για να αυνανιστεί - Τον συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω!




Απίστευτο κι όμως αληθινό...Ηλικιωμένος συνελήφθη από αστυνομικούς να αυνανίζεται σε κεντρικό εμπορικό δρόμο της Λιβαδειάς....

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ λίγο μετά τις 8:00΄ στο κέντρο της Λιβαδειάς και συγκεκριμένα στην οδό Γεωργαντά.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν έναν 71χρονο, ο οποίος αυνανιζόταν δημοσίως, σοκάροντας περαστικούς, επαγγελματίες και περίοικους.

Τον είχαν ξαναδεί και είχαν ενημερώσει την αστυνομία

Σύμφωνα με μαρτυρίες επαγγελματιών της οδού Γεωργαντά, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 71χρονος αυνανιζόταν δημόσια. «Είναι επιδειξίας, το έχει ξανακάνει. Ερχόταν όταν βράδιαζε εδώ στον πεζόδρομο με ανοιχτά τα μαγαζιά, που περνούν αρκετές γυναίκες για ψώνια στα εμπορικά ή για κομμωτήρια. Έτσι την έβρισκε φαίνεται ο παππούς...», είπε ένας από τους επαγγελματίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ηλικιωμένος είναι κάτοικος χωριού της Φωκίδας και το τελευταίο διάστημα έπαιρνε το λεωφορείο και κατέβαινε στην πόλη για να "εκτονωθεί".

Χθες βράδυ όμως ήταν η τελευταία του φορά, τουλάχιστον στη Λιβαδειά, αφού αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον συνέλαβαν επ΄ αυτοφώρω και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα για τα περαιτέρω.
lamiareport.gr


1 σχόλιο:

  1. Οι γονείς επιτέλους πρέπει να προσέχουν τα παιδιά τους με όλα αυτά που γίνονται σχεδόν κάθε μέρα από την πλευρά των αρρωστημένων καθαρμάτων που κυκλοφορούν μεταξύ μας.

    Και θα πρέπει να θεσπιστεί ως ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ τα παιδιά να μην αφήνονται ΠΟΤΕ μόνα με κανέναν φίλο ή γνωστό, ακόμα και συγγενή!

    Τα αρρωστημένα αυτά κτήνη κάθε μέρα είναι όλο και περισσότεροι...Οι δολοφόνοι των παιδικών ψυχών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ