Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Γυμνόστηθη ασελγούσε σε αγόρια -Το σοκ των αστυνομικών όταν κατάλαβαν ότι πρόκειται για γνωστό Αθηναίο δικηγόρο

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της σύλληψης του Αθηναίου δικηγόρου στις Σέρρες για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Οπως έγινε γνωστό χθες ο δικηγόρος συνελήφθη τυχαία όταν αντέδρασε σε έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί καθ' οδόν. Οπως, όμως, αποκαλύπτεται σήμερα τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Εδώ και λίγες ημέρες η αστυνομία αναζητούσε μια ξανθιά γυναίκα που κυκλοφορούσε στη Σκύδρα ημίγυμνη επιδεικνύοντας το στήθος της σε ανήλικους. Και κατάφεραν να την εντοπίσουν και να την συλλάβουν πριν τρεις ημέρες την ώρα που «ψάρευε» ανήλικα αγόρια και νεαρούς. Η ξανθιά γυναίκα αντέδρασε στη σύλληψη, χαστούκισε και στη συνέχεια δάγκωσε τον αστυνομικό. Στη συνέχεια μεταφερθήκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου διαπιστώθηκε ότι η ξανθιά ημίγυμνη γυναίκα ήταν ένας... 53χρονος Αθηναίος δικηγόρος ο οποίος είχε υποβληθεί σε ορμονοθεραπεία αύξησης στήθους και σε πλαστική στο πρόσωπο για να μοιάζει με γυναίκα. Το σοκ των αστυνομικών δεν περιγράφεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δικηγόρο με καταγωγή από την Μαγνησία και μόνιμο κάτοικο Αθηνών, όπου και διατηρεί το δικηγορικό του γραφείο. Οπως αποδείχθηκε ο 53χρονος ταξίδευε συχνά στην Σκύδρα και τις γύρω περιοχές, προκειμένου να «θρέφει» το πάθος του για τους άνδρες....χωρίς να κρύβει το επιπλέον πάθος του για τα ανήλικα αγόρια, καθώς ένας 16χρονος τον αναγνώρισε ως τον άνθρωπο που είχε ασελγήσει σε βάρος του το περασμένο καλοκαίρι.

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για τη δράση του εδώ και καιρό και κατάφεραν να τον συλλάβουν ρίχνοντάς του... δόλωμα μόλις τον εντόπισαν να κινείται με το κίτρινο αυτοκίνητό του σε περιοχή της Σκύδρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ