Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Τρεις συλλήψεις στη Λιβαδειά για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, για - κατά περίπτωση - κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα

Κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεθαδόνης και αδασμολόγητου καπνού, καθώς και ναρκωτικά δισκία

Συνελήφθησαν, χθες (31-10-2014) πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 62, 49 και 48 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία - κατά περίπτωση - για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν ο 62χρονος με τον 48χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του 48χρονου και κατασχέθηκαν, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1,3) γραμμαρίων, καθώς και ένα πλαστικό φιαλίδιο, που περιείχε μεθαδόνη σε υγρή μορφή, καθαρού βάρους (89,6) γραμμαρίων.

Ακολούθως, σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, καθώς και σε χώρο που χρησιμοποιούσε ο 62χρονος ως προσωρινό κατάλυμα, βρέθηκαν ακόμη και κατασχέθηκαν:

    (17) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή, καθώς και ένα μισό φαρμακευτικό δισκίο, άγνωστης χημικής προελεύσεως.
    (154,7) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, τα οποία βρέθηκαν στο προσωρινό κατάλυμα του 62χρονου.

Επιπλέον, εντός της οικίας του 62χρονου, συνελήφθη από τους αστυνομικούς ο 49χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (0,7) του γραμμαρίου.

Η ανωτέρω ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, θα σταλεί στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ