Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Δύο συλλήψεις για κλοπή και ναρκωτικά στη Λιβαδειά

Συνελήφθη, χθες (24-11-2014) το βράδυ στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, ένας 35χρονος ημεδαπός ROMA , σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα χθες το βράδυ, ο 35χρονος εισήλθε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Λιβαδειά και αφαίρεσε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο ανήκε σε έναν 37χρονο ημεδαπό.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το ανωτέρω κινητό τηλέφωνο, το οποίο αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.


Συνελήφθη 25χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά στη Λιβαδειά

Κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (24-11-2014) το απόγευμα στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 25χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 25χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους (1,4) γραμμαρίων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ