Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Λήστεψαν πρακτορείο του ΟΠΑΠ στη Θήβα




Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, υπόθεση κλοπής η οποία διαπράχθηκε χθες (12-12-2014) πρώτες πρωινές ώρες, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού, στη Θήβα.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθησαν για την υπόθεση αυτή, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 37 και 30 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ακόμη συνεργού τους, 31χρονου ημεδαπού. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ ο 30χρονος κατηγορείται επιπλέον για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες αφού έσπασαν το τζάμι της κεντρικής εισόδου του πρακτορείου, εισήλθαν εντός και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (350) περίπου ευρώ.

Ο 44χρονος κατήγγειλε την σε βάρος του κλοπή στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών και οι αστυνομικοί έπειτα από επιστάμενες αναζητήσεις και κατάλληλη αξιολόγηση - αξιοποίηση στοιχείων, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν χθες το απόγευμα τον 37χρονο και τον 30χρονο, ενώ ο 31χρονος αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν ακολούθως στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην οικία του 30χρονου, επτά (7) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.    

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ