Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ανήλικοι έκλεψαν τα χρυσαφικά απο κατάστημα στη Λιβαδειά

Εξιχνιάσθηκε κλοπή χρυσαφικών από κατάστημα, ιδιοκτησίας 48χρονης ημεδαπής, στη Λιβαδειά

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο ανήλικων ημεδαπών ROMA , σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία

Στην ανωτέρω δικογραφία περιλαμβάνονται επίσης και οι κηδεμόνες των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους

Από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, εξιχνιάσθηκε κλοπή χρυσαφικών, η οποία διαπράχθηκε πριν από τέσσερις ημέρες, σε κατάστημα 48χρονης ημεδαπής, στη Λιβαδειά.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο ανήλικων ημεδαπών ROMA (14χρονη και 10χρονη), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Στην ανωτέρω δικογραφία, περιλαμβάνονται επίσης δύο ημεδαπές ROMA (43χρονη και 39χρονη), κηδεμόνες των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδικότερα μεσημβρινές ώρες της 26-01-2015, οι δύο ανήλικες αφαίρεσαν από το προαναφερόμενο κατάστημα, διάφορα χρυσαφικά, η συνολική αξία των οποίων προσδιορίστηκε από την παθούσα, στο χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ.

Την έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ