Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Επιτέλους....Αστυνομικό Τμήμα στην Αλίαρτο

Εισακούστηκαν τα παράπονα των δημοτών για ελλιπή αστυνόμευση και έτσι επιτέλους ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων θα έχει το δικό του Αστυνομικό Τμήμα.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Permissospress απο το στενό περιβάλλον του Δημάρχου,πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στις 27-3-2015 στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,του Υπουργού κου Πανούση με τη συμμετοχή του  κ. Ντασιώτη,του περιφερειάρχη Στερεάς κ. Μπακογιάννη, για τα προβλήματα που δημιουργούνται λόγω  της έλλειψης προσωπικού που δυσχεραίνει σημαντικά το έργο της αστυνομίας    και κατέληξαν στη δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος στην Αλίαρτο.
Βάσει πάλι της  ίδιας  πηγής  ο χώρος στέγασης φαίνεται να έχει βρεθεί,ο κ Πανούσης απο πλευράς του δεσμεύθηκε για την ανακαίνηση του κτιρίου και την άμεση επάνδρωσή του,όταν αυτό θα είναι έτοιμο.


     Μέρα που είναι σήμερα, Τετάρτη 1 Απριλίου, είπαμε κι εμείς να κάνουμε ένα πρωταπριλιάτικο αστείο. Γράψαμε λοιπόν, για τη δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος στην Αλίαρτο,η "είδηση" βεβαίως δεν ισχύει...και, τουλάχιστον εξ'όσων είμαστε σε θέση να  γνωρίζουμε. Ωστόσο, κάποιοι... τσίμπησαν.

Καλό μήνα σε όλες
και  όλους!                                          

2 σχόλια:

  1. ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ. ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΠΕΡΜΙΣΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΝΕΟΧΩΡΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΕΡΜΙΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΙΤΣΕΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ