Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Δείτε το κόλπο που μπορείτε να κάνετε για να αδυνατίσετε!


Δεν φταίει η λαιμαργία. Δεν φταίνε οι λιγούρες. Ούτε η αδυναμία στα γλυκά. Ενα και μόνο ευθύνεται όταν κάποιος δεν χάνει βάρος: η οπτική επαφή.

Κατά κάποιο τρόπο αυτό ήταν το συμπέρασμα μίας νέας έρευνας για την απώλεια βάρους. Σύμφωνα με αυτό, ένα είναι το απλό τρικ για το αδυνάτισμα, που όλοι μπορούν να το κάνουν: τα μην βλέπουν τα τρόφιμα που τους βάζουν σε πειρασμό.

Ερευνητές του Ohio State University διαπίστωσαν ότι αν τα τρόφιμα είναι σε σημεία του σπιτιού που μπορεί να τα δει εύκολα κανείς, ακόμη και έξω από την κουζίνα, αυτό αποτελεί παράγοντα που συνδέεται με την παχυσαρκία.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη μελέτη που έκαναν, ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια παίζει ρόλο. Για παράδειγμα, η απόσταση ανάμεσα στο αγαπημένο σημείο κάποιου μέσα στο σπίτι και το σημείο όπου φυλάσσονται τα τρόφιμα.

Οπότε, σύμφωνα με τις συμβουλές των συγκεκριμένων ερευνητών, αν καταχωνιάσει κάποιος στα πιο… σκοτεινά ντουλάπια κάθε πιθανό πειρασμό, θα έχει κάνει ένα σημαντικό και καθοριστικό βήμα για την απώλεια βάρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ