Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Θλιβερό Θέαμα στον ΧΑΔΑ Θεσπιών-φωτο

Εικόνες εγκατάλειψης παρουσιάζει ο ΧΑΔΑ Θεσπιών στην Αγία Τριάδα,η κατάσταση που επικρατεί είναι θλιβερή με σκουπίδια διάσπαρτα και ξερά χόρτα.Επιστολή στον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη για τις εικόνες αδιαφορίας έστειλε η Λαική Συσπείρωση
ΘΕΜΑ:ΧΑΔΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΘΕΣΠΙΩΝ
Κύριε Δήμαρχε
Κυρίες και Κύριοι της Τ.Υ
Ευρισκόμενος στο Δ.Δ. Θεσπιών για συζήτηση και ενημέρωση απο τους κατοίκους έγινα δέκτης παραπόνων απο τους δημότες για τα προβλήματα που υπάρχουν στον ΧΑΔΑ της περιοχής του.
Κατόπιν αυτού επισκέφτηκα ο ίδιος τον χώρο και διαπίστωσα τα παρακάτω:Ο χώρος ο οποίος θα μπορούσε να είναι μοναδικός και πόλος έλξης για τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο,εάν είχε δενδροφυτευτεί απο τον εργολάβο όπως προέβλεπε η μελέτη παρ όλο που έχει όλα τα εχέγγυα γιατί διαθέτει δίκτυο νερού(πυροσβεστικό κρουνό)ΕΝΤΟΣ του χώρου,δυστυχώς έχει εγκαταλειφτεί με αποτέλεσμα να παρουσιάζει θλιβερό θέαμα.
Επίσης προβλεπόταν να γίνουν δυο γεωτρήσεις για τον έλεγχο της μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα<<ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ>>.Αντ αυτού διαπίστωσα ότι αυτές έγιναν εντός και πάνω στον αγροτικό δρόμο με αποτέλεσμα να εμποδίζουν την προσπέλαση των αγροτών προς τα κτήματά τους.
Παρακαλώ να μεριμνήσετε για:
1ο Τον καθαρισμό του χώρου απο τα αυτοφυή
2ο Να υποχρεώσετε τον εργολάβο να προβεί στην δενδροφύτευση έτσι όπως αυτή προβλεπόταν απο την αρχική μελέτη.
3ο Να προβεί στην αποκατάσταση του αγροτικού δρόμου με καθαίρεση του μπετού και αντικατάστασή του με φρεάτια των οποίων τα καπάκια θα είναι στο ίδιο ύψος με το έδαφος.
Παρακαλώ ενημερώστε με για τις ενέργειές σας γραπτώς.
Με τιμή
Σαγάνας Φίλιππος
Δ.Σ.Λ.Συσπείρωση ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΘΕΣΠΙΩΝ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ