Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

4 συλλήψεις για ναρκωτικά στη Στερεά



Συνεχίζονται οι συστηματικοί αστυνομικοί έλεγχοι σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων αυτών, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο τέσσερις (4) ημεδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα συνελήφθησαν:

• 48χρονος στις Λιβανάτες Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, διότι τόσο στην κατοχή του, όσο και σε νομότυπη έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (40,7) γραμμάρια ηρωίνης, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης, καθώς και (120) ναρκωτικά δισκία, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση, με ποινή φυλάκισης δύο (2) μηνών και χρηματική ποινή (200) ευρώ, για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

• 43χρονος στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, διότι μετά από κατάλληλη αξιολόγηση – αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από τον δράστη, βρέθηκαν να κατέχει και κατασχέθηκαν, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία με σπόρους κάνναβης και (85) ναρκωτικά δισκία.

• 32χρονος στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης.
• 27χρονος στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ