Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Μεγάλη συγκέντρωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Θήβα-φωτογραφίες





Με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση, πρωτόγνωρη για τα τοπικά δεδομένα, πραγματοποιήθηκε η ομιλία της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Θήβα. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου υποψήφια της Λαϊκής Ενότητας στην Α' Αθηνών, μετά από ολοήμερη περιοδεία σε πόλεις και χωριά της Φθιώτιδας και της Βοιωτίας, βρέθηκε και μίλησε στην κεντρική πλατεία της Θήβας.



Τόνισε την προτεραιότητα να απεμπλακούμε άμεσα από τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις που καταπατούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και καταλύουν τη Δημοκρατία. Στα διλήμματα «Δημοκρατία ή μνημόνια» και «Δημοκρατία ή Ευρώ» η απάντηση είναι «Δημοκρατία». Έκανε αναφορά στο άρθρο 120 του Συντάγματος και στην υποχρέωσή μας να υπερασπιζόμαστε με κάθε μέσο τη Δημοκρατία. Επισήμανε επίσης, την ανάγκη σχηματισμού, μετά τις εκλογές, ενός μεγάλου, κοινωνικού μετώπου που θα αντισταθεί σθεναρά στην εκποίηση της χώρας.



Οι παρευρισκόμενοι πολίτες, ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και τους άλλους υποψήφιους Βουλευτές, τόσο κατά τη διάρκεια της ομιλίας αλλά και μετά το πέρας αυτής. Επικρότησαν με θέρμη την άρνηση των Βουλευτών του νομού, Γιάννη Σταθά και Θανάση Σκούμα, να ψηφίσουν το τρίτο μνημόνιο, τιμώντας έτσι την ψήφο που τους έδωσαν οι Βοιωτοί στις προηγούμενες εκλογές. Ο Ελληνικός Λαός μετά το μούδιασμα και την απογοήτευση, από τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις,  περνάει στην αντεπίθεση και αντιστέκεται ενάντια σε εκείνους που τον θέλουν σκλάβο στον τόπο του. Αντιστέκεται στη μοιρολατρία και σε εκείνους που σπέρνουν το φόβο και τον πανικό.



Στο τέλος της ομιλίας έγινε παρουσίαση του ψηφοδελτίου του νομού που απαρτίζεται από τους/τις: 1)Σταθάς Γιάννης από το Δίστομο, Βουλευτής του ΟΧΙ στην απελθούσα βουλή,  βιομηχανικός εργάτης, 2)Σκούμας Θανάσης από τη Θήβα, Βουλευτής του ΟΧΙ στην απελθούσα Βουλή, πρώην δήμαρχος Θήβας, Δικηγόρος, 3)Πούλου Ελένη από τη Λιβαδειά, Μέλος της ¨Αριστερής Ανασύνθεσης(ΑΡ.ΑΝ.)¨, Κοινωνιολόγος, Ιδιωτική Υπάλληλος, 4)Μοναχόπουλος Ηρακλής από τον Άγιο Θωμά Τανάγρας, Φαρμακοποιός, με δράση στα κινήματα, 5)Βελιτζέλου Ακτίνα από την Λιβαδειά, Κτηνοτρόφος, με δράση στο αγροτικό συνεταιριστικό κίνημα.


Αξίζει να αναφερθεί πως τη συγκέντρωση τίμησαν με την παρουσία τους υποψήφιοι της Λαϊκής Ενότητας όπως η Βοιωτή Δέσποινα Σπανούδη υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας, η Ελένη Κώνστα, η Ραχήλ Μακρή  και ο Ηλίας Παπαδόπουλος υποψήφιοι στην Αττική καθώς και ο Λεωνίδας Παπαδόπουλος υποψήφιος στην Β΄ Αθηνών








 ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ