Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

"Αυτοκτόνησε"ο Λεβαδειακός-1-1 με τον Πανθρακικό



Παλικαρίσιος βαθμός για Πανθρακικό, αυτοκτονία για Λεβαδειακό!
Ισόπαλο με 1-1 έληξε το ματς του Λεβαδειακού με τον Πανθρακικό στη Λιβαδειά. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στα τελευταία λεπτά παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με 10 παίκτες από το 54', παίρνοντας έναν χρυσό βαθμό που τους κρατά ζωντανούς στη μάχη της παραμονής!

Παράσταση για ένα ρόλο το πρώτο ημίχρονο

Μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και αυτή ήταν ο Λεβαδειακός. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν τις πρώτες καλές στιγμές με τους Μάντζιο και Ατζαγκούν. Μάλιστα, στο 26' ο Βαγγέλης Μάντζιος σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, σε μια φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Βοιωτών. Στη συνέχεια, ο Λεβαδειακός πίεσε ασφυκτικά κερδίζοντας συνεχόμενα κόρνερ, ωστόσο έλαμψε το “άστρο” του Γιώργου Αθανασιάδη. Ο γκολκίπερ του Πανθρακικού είπε “όχι” σε κεφαλιά του Μπεν και σε ωραίο σουτ του Μερεμπασβίλι πραγματοποιώντας εξαιρετικές επεμβάσεις! Χαρακτηριστικό στοιχείο της κυριαρχίας του Λεβαδειακού είναι το γεγονός πως το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με κόρνερ 10-0 υπέρ του!

“Πήρε φωτιά” το ματς, γκολ για τον Λεβαδειακό

Στο διάστημα 50' – 54΄τα είδαμε όλα! Οι γηπεδούχοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Μερεμπασβίλι, ο Πανθρακικός απάντησε με τον Χασομέρη να σουτάρει λίγο άουτ και αμέσως μετά ήρθε η πιο καθοριστική φάση του παιχνιδιού. Ο Μπεν έπεσε μέσα στην περιοχή με τον Σιδηρόπουλο να καταλογίζει πέναλτι και να αποβάλλει τον Τσιάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η απάφαση του ρέφερι της αναμέτρησης ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους, καθώς από τα ριπλέι δεν φαίνεται να υπάρχει πέναλτι. Ο Μάντζιος αξιοποίησε την ευκαιρία ανοίγοντας το σκορ στο 54'.

Σωτήρας ο Ηλιάδης

Μετά το γκολ, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε. Μπορεί ο Λεβαδειακός να είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα, ωστόσο αδυνατούσε να δημιουργήσει φάσεις ώστε να “κλειδώσει” το ματς με ένα δεύτερο γκολ. Κάπως έτσι, οι παίκτες του Πανθρακικού ξεθάρρεψαν. Προειδοποίησαν με το σουτ του Χασομέρη να περνάει λίγο άουτ στο 63' και τον Ίγκορ να μην μπορεί να περάσει τον Τσιντώτα σε τετ α τετ στο 82'. Εν τέλει, κατάφεραν να “παγώσουν” τη Λιβαδειά στο 87'! Ο Στέλιος Ηλιάδης κέρδισε τις κόντρες και νίκησε τον Αθανασιάδη με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή, χαρίζοντας έναν υπερπολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Ο Πανθρακικός έφτασε τους 14 βαθμούς και κυνηγά την Βέροια, η οποία βρίσκεται στους 19, στη μάχη για τη σωτηρία. Ο Λεβαδειακός παραμένει στη 10η θέση με 24 βαθμούς, όμως τρέχει ένα αρνητικό σερί χωρίς νίκη στα τελευταία πέντε ματς.


Λεβαδειακός (Μάντζιος): Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Στάθης (69' Γιάχιτς), Τσουρίκοφ, Μπεν, Μεντί, Ατζαγκούν (62' Ντομοφτσίσκι), Μάγκας (66' Μουλόπουλος), Μάντζιος, Μερεμπασβίλι, Μαχαμάτ.

Παναθρακικός (Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Μελίσσης, Μπαϊκαρά, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Χρήστου, Ηλιάδης (90' Γαβριηλίδης), Τσιάρας, Χασομέρης, Μουδούρογλου (58' Χαβίτο), Ίγκορ (90+5 Νικόλτσης)

Γκολ: Μάντζιος (54' πέναλτι), Ηλιάδης (87' σουτ)

Κάρτες: Τσιάρας (28' κίτρινη, 52' κόκκινη), Χρήστου (52' κίτρινη), Μερεμπασβίλι (64, κίτρινη), Μουλόπουλος (76' κίτρινη), Χασομέρης (79' κίτρινη)
sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ