Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Aπάντηση Ντασιώτη σε Σαγάνα για το "επίμαχο"έγγραφο


Απάντηση στον κο Σαγάνα
Μετά τη δημοσίευση σε τοπικά ιστολόγια της συζήτησης, που έγινε  στο Δημοτικό Συμβούλιο της 8ης -2-2016 και αφορούσε  την Πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τον Τεχνικό Σύμβουλο του έργου «Δίκτυα Ακαθάρτων Αλιάρτου», αλλά και του εγγράφου του επιτρόπου, το οποίο κατείχε και διάβασε εντός της αίθουσας ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης κος Σαγάνας, ενημερώνουμε το κοινό για τα παρακάτω.
1.    Καταρχήν η υπόθεση δεν αφορά το έργο «ΔΙΚΤΥΑ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΑΛΙΑΡΤΟΥ», αλλά το υποέργο του, «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ» προϋπολογισμού περίπου 65.000 Ευρώ.
2.    Για το υποέργο αυτό διεξήχθη διαγωνιστική διαδικασία, από αρμόδια επιτροπή, η οποία σε κάθε στάδιο εξέδιδε πρακτικό στο οποίο καταγράφονταν και οι διαφωνίες των μελών της.
3.    Όλα τα πρακτικά έχουν τις αντίστοιχες εγκρίσεις της Οικονομικής Επιτροπής, οι αποφάσεις της οποίας είναι αναρτημένες στο Διαύγεια
4.    Οι ενστάσεις των διαγωνιζομένων εξετάστηκαν από την επιτροπή Διαγωνισμού ,που εξέδωσε πρακτικό και εν συνεχεία από την Οικονομική Επιτροπή που ενέκρινε ή απέρριψε.
5.    Εν τέλει όλος ο φάκελος του διαγωνισμού, με τις προσφορές, τα συνοδευτικά έγγραφα ,τις ενστάσεις, τις αποφάσεις των οργάνων καθώς και την απόφαση 139/2014 Της οικονομικής Επιτροπής «περί έγκρισης του διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσίας με τίτλο Τεχνικός Σύμβουλος για το έργο Δίκτυο Ακαθάρτων Αλιάρτου», πήγε για έλεγχο νομιμότητας στην Αποκεντρωμένη Περιφέρεια ,από την οποία επέστρεψε «αφού ελέγχθηκε ως προς τη νομιμότητα και κρίθηκε νόμιμη». Κατά της απόφασης αυτής, της ελεγκτικής Αρχής, οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος μπορούσε να προσφύγει εντός (1) μηνός, αλλά κανένας δεν προσέφυγε.
6.    Κατόπιν αυτών δεν υπήρχε κανένας νόμιμος λόγος και θα αποτελούσε παράβαση καθήκοντος για τον Δήμαρχο,να μην υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο, δεδομένου ότι όλη η διαδικασία είχε την έγκριση νομιμότητας.
7.    Η ΠΡΑΞΗ του Επιτρόπου του ελεγκτικού συνεδρίου, είναι μια διαδικασία που δεν είναι η τελική και σίγουρα δεν είναι μοναδική καθόσον και στο δικό μας Δήμο έχουν ξανασυμβεί, αλλά και σε όλους τους Δήμους και ακολουθούν την πορεία που προβλέπει ο Νόμος.
8.    Η πράξη του κου Σαγάνα να δημιουργεί εντυπώσεις και αναστάτωση είναι πλέον γνωστή και θα κρίνεται από τους Δημότες.
9.    Η Δημοτική Αρχή σε κάθε περίπτωση δίνει καθημερινά τις εξετάσεις της στο ήθος ,την εντιμότητα  και την εργατικότητα,σεβόμενη το δημόσιο χρήμα αλλά και την εμπιστοσύνη των Δημοτών.

Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Π.Ντασιώτης

28 σχόλια:

  1. Ρε τι απευθείας σύνδεση ειναι αυτη.φοβερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επί της ουσίας κατιτίς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε μας έχουν πάρει στο ψιλό, πες μας σε παρακαλώ είχαν η δεν είχαν υπογραφές τα κωλόχαρτα, απάντα τους μια και καλή, πές λοιπόν οτι ναι είχαν υπογραφές γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα τον είχατε πετάξει έξω τον φάκελο όπως προβλεπόταν, αφού εσύ δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου πες τους το λοιπόν να τελειώνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΠΩΣ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ. ΗΔΗ Ο ΣΑΓΑΝΑΣ ΣΤΟ Δ.Σ. ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΓΑΖΙ" ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν κατάλαβα καλά και νομίζω οτι κατάλαβα,με το χαρτί που έδωσε ο δήμαρχος έδωσε όλα όσα ζητάς.γιατί στην περιφέρεια για να δοθεί η νομιμότητα εξετάζοντε όλα και αν είναι εντάξει βγαίνει η έγκριση

      Διαγραφή
    2. ΣΙΓΟΥΡΑ δεν κατάλαβες καλά. Ο δήμαρχος έδωσε στη δημοσιότητα τα ΜΙΣΑ, αυτά που εκείνος θωρεί καλά. Να δώσει και τα ΑΛΛΑ που λένε το αντίθετο, και όχι μόνο το κομματάκι που όλοι έχουν και ξέρουν (ακόμα και αυτοί που έκαναν πως δεν ξέρουν) και παρουσιάστηκε στο Δ.Σ. όταν στην αρχή ο αντιδήμαρχος έλεγε οτι τάχα μου ζήταγαν κάτι συμπληρωματικά, αλλά ΟΛΑ, το σύνολο της πράξης. Αν ήταν έτσι που λες εσύ δεν θα πήγαιναν οι αποφάσεις στον επίτροπο αυτός είναι ο ρόλος του ελεγκτικού να κάνει τον τελικό έλεγχο. Αυτό που έχει σημασία ωστόσο δεν είναι τι έκαναν οι άλλοι αλλά τι έκανε ο ίδιος, αν έλαβε υπόψη ο δήμαρχος αυτά που έλεγε η προκήρυξη και που δεν μπορεί να πει ότι δεν τα ήξερε γιατί του τα είχαν πει. Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του είχε ΤΟΝΙΣΤΕΙ οτι ο συγκεκριμένος φάκελος ΔΕΝ είχε υπογραφές και είχε πει οτι δεν το ήξερε και οτι θα το κοίταζε. Η τελική απόφαση μπορεί να λέει οτιδήποτε. Η ουσία είναι ο δήμαρχος τι έκανε έλεγξε αυτά που είχαν επισημανθεί και απο μέλος της επιτροπής που ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ή τους έγραψε όλους και όλα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

      Διαγραφή
  5. Οσοι συκοφαντητε δεν εχετε ειρμο.Αναρωτιέμαι ολοι μερα τι κανετε εκτος απο το να αναμασατε τις ιδιες συνεχεια μπουρδολογιες ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΠΟΤΕ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ;;; ΠΑΝΕ ΠΟΛΛΆ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού όλα γίνονται στραβά και μόνο ο Δημοσιογράφος και ο Σαγανας ξέρουν τα πάντα να μας πουν γιατί το κυρίος έργο που είναι η αποχετευση εγκρίθηκε και πληρώνεται. Εγκρίθηκε και από τον επίτροπο εννοώ. Περιμένω απαντηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΩΝΥΜΕ 3.38 ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΑΠΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΩΠΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΟΣΗ Η ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΓΩ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4:36 έχεις απάντηση; για το κυρίος έργο; το υπέγραψε περιφέρεια και επίτροπος; Αν δεν το υπέγραψαν πεστο και γω θα ειμαι μαζί σου ανοιχτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μίλησε και ο άρμοδιος κύριος μπούρδας ο οποίος όταν κάτι δεν τον βολεύει
    απαντάει ως εξής
    λέτε μπούρδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε 4:36 περιμένω. Υπάρχει κάτι προς αποκάλυψειν. Γιατί αν έχεις κάτι, θέλω να ξέρω και μετά τους φτιάχνω εγώ. Εχεις; Γιατί αν δεν έχεις τότε λέμε πράγματι Μπούρδες. Περιμένω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άντε ρε συ δήμαρχε βράδιασε θα πας πεις αν είχε ο φάκελος υπογραφές ή όχι, σε έχουν ρωτήσει από τις 11 το πρωί και πάει 11 το βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΩΝΥΜΕ8.27.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ; ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΩΝΥΜΕ 9.20.ΚΑΙ ΤΟ 3011 ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμε 5:43 είσαι βαθιά νυχτωμένος αν περιμένεις να σου απαντήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άλλο το ΔΊΚΤΥΟ το κυρίως έργο και άλλο ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του έργου. Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να φοράει και σώβρακο αλλά και γραβάτα. Άλλο όμως το σώβρακο και άλλο η γραβάτα, μη τα μπερδεύετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν τα μπερδεύουμε. Το κυρίως έργο είναι πράγματι διαφορετικό, έχει έγκριση από τον επίτροπο η όχι;Απο την περιφέρεια; ναι η όχι. Πολύ απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α μάλιστα, κάτι τρέχει με κυρίως έργο και γι΄ αυτό αφήνεις υπονοούμενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανωνυμε 11.33 ενα μικρο ζορι βλεπω οτι το τραβας μετα τις αποκαλυψεις για τον τεχνικο συμβουλο του εργου γι αυτο αναφερεσε συνεχως στο κυριως.Εκτος και αν ξερεις κατι παραπανω που σιγουρα ξερεις και προσπαθεις να θολωσης τα νερα για να καλυψετε κατι αλλο γιατι η τρυκιμια που σας επιασε αυτο δειχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά δεν το συζητάμε. πολύ τρικυμία. μποφόρ.όπως στο κεφάλι του αρχηγού σου και του συναρχηγού σου,του ηρακλή ντε,που κουκιά τρωνε και φασόλια μαρτυράνε.

      Διαγραφή
  20. ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΣΩ ΔΕΠΟΔΑΘ ΚΟΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ΜΟΥΓΓΑ Ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άσε τα κουκιά και πες μας επιτέλους τα έγγραφα αυτουνού που πήρε το έργο του Τεχνικού Συμβούλου είχαν υπογραφές; Δεν είναι πυρηνική φυσική ή είχαν ή δεν είχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΩΤΟ ΕΘΕΛΟΝΤΗ.ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΑΡΑΓΕ;ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΡΑΙΩΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝΩΝΥΜΕ7.59 ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ; Ε ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΩΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ