Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Διασταύρωσαν τα "ξίφη" τους στο Δ.Σ.Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων για Κοινωνικό Ιατρείο και αποχετευτικό


Διασταύρωσαν τα "ξίφη" τους στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων,ο Δήμαρχος κ.Ντασιώτης και ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Φίλιππος Σαγάνας. Αφορμή αυτή τη φορά έγγραφο που παρουσίασε ο Φίλιππος Σαγάνας για το αποχετευτικό και το θέμα του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου.Το Δ.Σ. του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων με ομόφωνη  απόφαση προχώρησε στην  τρίμηνη αναστολή λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου.
Απαντήσεις στα βίντεο που ακολουθούν.

56 σχόλια:

  1. τι σημαινει σε απλη γλωσσα μη νομιμως κατακυρωθηκε ο διαγωνισμος και τι σημαινει μη νομιμως απορριφθηκε η ενσταση του αλλου που ειχε παρει μερος στον διαγωνιμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ. Ο ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΒΡΗΚΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΟΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΓΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΑΔΟΧΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΠΛΡΩΜΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λαλιστατα παπαγαλακια του Δηημαρχου σε ποιο λαγουμι κρυφτηκατε.Τι εχετε να πειτε τωρα για τα εγγραφα που παρουσιασε η αντιπολιτευση σχετικα με τον τεχνικο συμβουλο του εργου της αποχετευσης τον οποιο ο επιτροπος χαρακτηριζει παρανομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που πας ρε καραμητροοο; και ποιος ειναι κρυμενος στο λαγουμι;;;
      για μολογα......
      λοιπον δες τα πραματα πως ειναι μαλλον τα ξερεις αλλα και εσυ το παιζεις τζαμπα μαγκας
      και φυσικα απο τωρα μοκο.....

      Διαγραφή
  4. Μη βιάζεσαιαιαιαιαι θα δεις σε λίγο που θα κρυφτούν αυτοί που συκοφαντούν. Κάτσε καλάααα. Θα δεις τον δικό σου πως θα κάνει γαργάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΨΗΛΗ εποπτεία και μετά θεραπεύουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμ ο άλλος ο αντ αυτού πως βρέθηκε στον Δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θλιβερο να κλεινει το κοινωνικο ιατρειο ας αναλαβουν τις ευθυνες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aνωνυμε 6.36. Την συκοφαντια που την ειδες; Εκτος και αν τα εγγραφα του επιτρπου ειναι συκοφαντικα κατα του δημαρχου οποτε μπορειτε να μυνησετε τον επιτροπο για συκοφαντια.Βεβαια σας εχω ικανους ακομα και για αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εθελοντισμό με αμοιβή πρώτη φορα βλέπω. Αν είναι ετσι γίνωμε και εγω εθελοντής. Συγχαρητήρια.Ο εθελοντισμός απέκτησε καινουργιο ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καποιος εδω μεσα εχει τρελό καημό. Παιρνει τα σχολια του γίγαντα της ανεξαρτητης γνώμης μπαρδωσα και τα μιλάει οπου βρει. Εχει θεματακι ή μου φαινετε; Θα δείξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όντως κάτι σου... φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοί ειμαστε μάγκες. Κατάφερε ένας ανόητος και ασυναρτητος να κάνει τον 13o άθλο συκοφαντοντας όποιον θέλει και να τον παίρνουν καπιοιο στα σοβαρά. Αυτον τον εχουμε ακούσει όλοι μεχρι πριν λίγο καιρο να βρίζει την οικογενεια του σαγανα,του γεροπετρο,τον άλλο το μηχανικό τους και όλους τους συμβούλους που τώρα τον κοιτάνε στα ματια και ακούνε τις Σοφίες του.Και ένας εργολαβος που έπρεπε να δωσει πολλες εξηγήσεις για πολλα που εχουν γινει να ειναι κριτής ολων. Αυτοί μας αξίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε παραδέχομαι ρε μάγκα, μπορεί να διαφωνώ στην ουσία αλλά έχεις τρομερά... επιχειρήματα "ένας ανόητος και ένας ασυνάρτητος". Ρε ποιόν μου θυμίζεις, ποιόν μου θυμίζεις...

      Διαγραφή
  13. Γιατι τοσο μενος φθονο κακεντρεχεια απο εναν τοσοοοο ανεξαρτητο δημοσιογραφισκο???? Κριμα γιατι δεν πρεπει να υπονομευουμε τους αλλους οταν εμεις στο χωρο μας ειμαστε ανυπαρκτοι.λυπαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΙΑΒΗΜΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ. ΠΟΤΕ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΑΜΦΗΣΒΗΤΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ποιός είναι αυτός ο πως τον είπες Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου μπροστά στον Ντασιώτη...

      Διαγραφή
  15. Η κριτική στην δουλειά μου δεκτή έστω και με ειρωνεία, η κουκούλα όμως που φοράς για να κάνεις την κριτική όχι. Και αν έχεις εσύ θεματάκι το ονοματάκι σου και να το συζητήσουμε. Γ. Μπαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπα!!! Και ο Γ.Μπαρ στην ταπεινή μας παρέα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΩΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗ ΚΙΜΩΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥΛΑ ΑΝΑΤΑΣΟΥΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ασχολουμαστε με δυο γραφικους τυπακους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ...ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΥΠΑΚΟΣ Η' Ο ΚΟΛΛΗΜΈΝΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΜΑΖΊ ΤΟΥ;

      Διαγραφή
  19. Ο κόσμος ξέρει τον προγραμματισμό την τιμιότητα και την εργατικότητα που διακρίνει τη Δημοτική αρχή. Οποιος κατοικοεδρεύει εδώ ξέρει. Όποιος με ει Λιβαδειά κάνει πολιτική για τον Φίλο και επόμενο υποψήφιο. Μάγκες σας στηρίζουμε ο δήμος γύρισε σελίδα και μερικοί έμειναν στο προχθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ωχ παλι αυπνοι θα μεινουμε τι μας κανεις ρε σαγανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΜΑΛΑΝΔΡΙΝΟ ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ; ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣΣ ΕΚΠΕΔΑΙΥΤΙΚΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΑΠΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ρε σεις τα παραγματα ειναι απλα, ειχαν ή δεν είχαν υπογραφές τα χαρτια, πες ρε δημαρχε οτι δεν ειχαν να τους κλεισουμε το στόμα αμαν πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πάντως ο εν δύο ανάταση διάταση επικλέσθηκε οτι είναι ο μέγας εθελοντής της κοινωνικής γυμναστικής του Δήμου.
    Το ακούσαμε και αυτό. Χαμένη μπάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΠΙΧΤΕΣ -ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ- ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΤΙ;;; Ο δημαρχος απαντησε 3-4 αναρτησεις παραπανω κ κανουμε σα να χει κρυφτει στο λαγουμι του!!! Επι της ουσιας λοιπον... Παιζει κατι διαφορετικο απ αυτα που απαντησε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ.ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ.ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ. ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τι να απαντησει μονο στα δικαστηρια ξέρει να τραβαει την αντιπολιτευση με το παραμικρο μολις ερευνα καποιο θεμα ευτυχως ομως ο σαγανας δεν τρομοκρατειται και συνεχιζει να ασκει τα καθηκοντα που του ανεθεσαν οι δημοτες ελεγχει την δημοτικη αρχη και οπως διαπιστονουμε αναδυκνυει ζητηματα που η πλειοψηφια αντι να τα κρύβει κατω απο το χαλι πρεπει να τα επιλυει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΑΓΑΝΑ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΘΛΗΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗΜΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.ΦΕΝΑΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΥΠΕΡΒΘΛΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό το τελευταίο με την αντιπολίτευση δεν είναι καλό. εκεινο με τον τοτο είναι καλλίτερο

      Διαγραφή
  29. ρε πόσους νομικούς έχουμε στον αλίαρτο.έχω παθει πλάκα. μέχρι προχτές ακούγαν διευρυμένη περιφέρεια και νόμιζαν ότι προκειτε για κάποια χοντροκώλα και ακούγαν ελεγκτικό και έβγαζαν το είσιτήριο από την τσέπη για έλεγχο και τώρα εγιναν όλοι αρεοπαγίτες. ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΣΑΓΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ετσι που το πάτε Σαγανομπαρδοσαίοι βλέπω την επόμενη φορά θα πάρουν 90% ποσοστό. Κυκλοφορείτε καθόλου Αλίαρτο και στα χωριά; Αφήστε ρε να πέσουν με το χρόνο και τη φθορά που μπορεί να προκαλέσει η εξουσία. Εσεις σιγοντάρετε και κάνετε όλο γκάφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και λίγο λές, 100%, τόσο παίρνουν σε κάποιες χώρες...

      Διαγραφή
  31. ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ Η ΔΕΠΟΑ ΘΗΒΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΘΕΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΩΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΙΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. είμαι 59 χρονών και μένω στον Αλίαρτο τα τελευταία 25 χρόνια.τα άλλα πηγαινοερχομαν από την Αθήνα που έμενα.
    Ψηφιζα πάντα εδώ και έχω ψηφίσει σε όλες τις εκλογές για Δήμαρχο και ξέρω. το Ντασώτη δε τον ψηφισα το 2011,αλλά τον ψηφισα στις τελευταίες. Αυτός ο τόπος είναι παράδεισος,αλλά τον παράτησαν να ρημάξει τοτε που ήταν εύκολα τα πράγματα.ετούτοι οι άνθρωποι δουλεψαν και δουλεύουν με πολύ δύσκολα τα πραγματα και όποιος πει ότι δεν κάνουν έργο θα πει ψέματα. τα τελευταία χρόνια που μπορώ,κοιτάω και ακούω και βλέπω να γίνονται παντου στο Δήμο πράγματα. Και το λέω ότι τώρα που όλοι έχουν δικιολογία αν δεν κάνουν τιποτα επειδίς δεν υπάρχουν λεπτά, ετούτοι κάνουν.Αυτό μάλλον ενοχλεί κάποιους λίγους και βγάζουν τα μαράζια τους.όμως δεν είναι όλος ο κόσμος έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι πολλά έργα, το αποχετευτικό που ερχόταν από τους προηγούμενους και το κλειστό που το τελειώνει ο Μπακογιάννης. Το μόνο έργο που είναι πραγματικά της δημοτικής αρχής του Ντασιώτη είναι το κόψιμο των δέντρων (δεν έχουν αφήσει δέντρο για δέντρο) και το γλυπτό μπροστά στον Οργανισμό.

      Διαγραφή
    2. εσύ αληθεια εχεις σχεση με τα ληγμενα φαρμακα του υπαρχηγου σου του ηρακλή.τα ήπιες όλα

      Διαγραφή
    3. Τα φάρμακα τα ήπια αλλά σου άφησα τα υπόθετα...

      Διαγραφή
    4. Έχεις δίκιο, δώσε τώρα στη δημοσιότητα την μελέτη των προηγούμενων και την "δική" σου για το έργο για να δουν οι δημότες τις μεγάλες... διαφορές. Άντε να δούμε...

      Διαγραφή
  33. ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. παντως ο μονος τυχερος ειναι ο μπαλοκας.μπηκε το βιντεο μαζι με το αλλο και γλυτωσε το ρεζιλικι.γιατι με τετοιο ξεσκισμα που του εκανε ο δημαρχος θα είχε κρυφτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 7.43μμ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ. ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ.ΟΙ ΤΣΑΠΕΣ ΕΒΑΖΑΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΑΓΕ ΤΟ ΣΚΑΨΙΜΟ. ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΣΑΓΑΝΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟ 2011 ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΑ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, δώσε τώρα στη δημοσιότητα την μελέτη των προηγούμενων και την "δική" σου για το έργο για να δουν οι δημότες τις μεγάλες... διαφορές. Άντε να δούμε...

      Διαγραφή
    2. ρε που γέμισε ο αλίαρτος αρεοπαγίτες και μηχανικούς. όλα τα καταλαβαίνουν ,όλα τα ξέρουν,όλα τα σφάζουν ,όλα τα μαχαιρώνουν.

      Διαγραφή
  36. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΞΑΝΑΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΡΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ