Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Συγχαρητήρια της Επιτρόπου της Ε.Ε στον Μπακογιάννη για τα έργα της Περιφέρειας



Με την Επίτροπο της Ε.Ε., αρμόδια για τα θέματα περιφερειακής πολιτικής, συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Ο Περιφερειάρχης ενημέρωσε την κ. Corina Cretu για την πορεία των πρωτοβουλιών που έχουν ληφθεί από την περιφέρεια για τον Ασωπό, επισκέφθηκαν τους Δελφούς όπου η Επίτροπος είδε τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στους χώρους του μνημείου και συζήτησαν για την ανάπτυξη του δικτύου παροχής φυσικού αερίου.

Ο κ. Μπακογιάννης έθεσε το θέμα της αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης και τόνισε την αναγκαιότητα λήψης άμεσων αποφάσεων από την Ε.Ε., ενώ αμέσως μετά τη συνάντηση δήλωσε:

«Ήθελα η επίτροπος να δει με τα μάτια της ότι τα χρήματα που λαμβάνει η Περιφέρεια, αλλά και οι τοπικές επιχειρήσεις από την Ε.Ε πιάνουν τόπο και επί της ουσίας επενδύονται. Διαπίστωσε και εκείνη ότι η Στερεά Ελλάδα όχι μόνο αξίζει τη στήριξη της Ευρώπης αλλά και ότι η δική μας Περιφέρεια μπορεί να δείξει το δρόμο για το πώς μπορούν να γίνονται έργα ανάπτυξης, προόδου και δημιουργίας πολλών θέσεων εργασίας».

 Από την πλευρά της, η κ. Cretu συνεχάρη τον κ. Μπακογιάννη για την πορεία και την ολοκλήρωση πολλών έργων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Γίνεται δουλειά και φαίνεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ