Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Με πολύ κόσμο η κοπή πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Αλιάρτου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ



Μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και σε μία αίθουσα που έσφυζε από κόσμο ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιάρτου έκοψε την πρώτη Πρωτοχρονιάτικη πίτα του,το Σάββατο το βράδυ  στη ταβέρνα "Χρυσικός" στην Αλίαρτο.
 Η βραδιά ήταν επιτυχημένη, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τον Εμπορικό Σύλλογο Αλιάρτου,ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίσαμε τον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη,τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ.Αγνιάδη, τον υποδιευθυντή της Α.Δ.Βοιωτίας κ.Παρούμη,αντιδημάρχους,δημοτικούς συμβούλους και τοπικούς φορείς.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιάρτου απένειμε τιμητικές  πλακέτες  στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ.Αγνιάδη για την προσφορά του στον συνδικαλισμό, στις εταιρείες  ΚΩΠΑΙΣ ΑΕ και  ΝΟΜΙΚΟΣ Α.Ε.για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιάρτου κ.Κολοβός Ηλίας, από καρδιάς ευχαρίστησε τα μέλη  για την μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμα  του Εμπορικού Συλλόγου. Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι μέχρι το ξημέρωμα με τον Λάμπρο Σκάρλα.











1 σχόλιο:

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ