Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Καταδίωξη για κλέφτες μετασχηματιστών σε Αλίαρτο και Μαυρομμάτι

Επιχείρηση της Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι αυτή την ώρα,σε Μαυρομμάτι και Αλίαρτο,προκειμένου να συλλάβουν τους δυο Πακιστανούς που διέφυγαν τη σύλληψη μετά απο καταδίωξη.
Όλα ξεκίνησαν σήμερα λίγο μετά τις 05:00 το πρωί όταν Ι.Χ.αυτοκίνητο, φορτωμένο με κλεμμένους μετασχηματιστές της ΔΕΗ απο την Φθιώτιδα,έγινε αντιληπτό απο την ΟΠΚΕ Βοιωτίας  στον Ορχομενό. Οι Αστυνομικοί έκαναν σήμα για έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν πέντε  άτομα Πακιστανικής καταγωγής,αλλά αυτό δεν σταμάτησε και ανέπτυξε ταχύτητα.
Η ΟΠΚΕ Βοιωτίας η Ασφάλεια Λιβαδειάς και περιπολικά τους καταδίωξαν με στόχο να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν.
Το αυτοκίνητο με ιλιγγιώδη ταχύτητα πέρασε μέσα απο την Αλίαρτο και κατευθύνθηκε προς Μαυρομμάτι και τότε προκειμένου να καταφέρουν να διαφύγουν(πιθανόν χάθηκαν)σύμφωνα με πληροφορίες του permisospress.blogspot.gr μπήκαν σε αγροτικούς δρόμους και μη γνωρίζοντας τη περιοχή,το όχημά τους έφυγε εκτός δρόμου και χτύπησε σε δέντρο.
Απο τη σύγκρουση του αυτοκινήτου, οι δύο απο αυτούς τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο Νοσοκομείο Θηβών.
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία και είναι σε εξέλιξη μέχρι αυτή τη στιγμή για τον εντοπισμό των τριών  Πακιστανών σε περιοχή του Μαυρομματίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ