Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ-Οριστικό- Στην ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΘΗΒΑΣ με δωρεάν παραχώρηση ο χώρος του Αεραθλητικού πάρκου






Συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων το θέμα που αφορά στην λειτουργία του πεδίου προσγείωσης ελαφρών αεροσκαφών σε Δημοτικό χώρο, με φορέα λειτουργίας και εκμετάλλευσης την Αερολέσχη Θήβας.
Η συζήτηση έγινε μέσα σε κλίμα έντασης, αφού το θέμα ήταν σε εκκρεμότητα εδώ και δέκα μήνες, με συνέπεια να ελλοχεύει η παύση λειτουργίας και η αποπομπή της Αερολέσχης από τον συγκεκριμένο Δημοτικό χώρο.
Τοποθετήθηκαν για το θέμα ο Δήμαρχος, οι επικεφαλείς των Παρατάξεων και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και εκπρόσωπος της Αερολέσχης Θήβας. Επίσης τον λόγο ζήτησε και πήρε έτερος ενδιαφερόμενος για να αναπτύξει αεραθλητικές δράσεις στον χώρο, εφ’ όσον το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσιζε να θέσει το χώρο σε δημοπρασία.
Τελικώς με ισχυρή πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα του Αεραθλητικού Συλλόγου Θήβας για δωρεάν παραχώρηση του Δημοτικού χώρου, για την συνέχιση λειτουργίας της Αερολέσχης Θήβας, η οποία αναλαμβάνει την ευθύνη αφ’ ενός να συντηρεί και να λαμβάνει τα προβλεπόμενα για την αδειοδότηση μέτρα καθώς και να συμμετέχει σε δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και άλλες με το στοιχείο του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.


 Ευχαριστήριο απο την Αερολέσχη Θηβών
 Ο χώρος του Αθλητικού Πάρκου παραχωρείτε δωρεάν στην Αερολέσχη Θήβας, ώστε να συνεχίσει το κοινωνικό έργο της και την προβολή της πόλης της Θήβας ανά την Ελλάδα και στο εξωτερικό, με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Θήβας της 24/7/2016.
Αυτό ήταν ένα αίσιο τέλος σε μια πολύχρονη εκκρεμότητα, και ένα σημαντικότατο ορόσημο στην συνέχιση του έργου της Αερολέσχης Θήβας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας, τους πολίτες, συλλόγους και επαγγελματίες της Θήβας για την αγάπη τους και συνεχή υποστήριξη, συμπαράσταση και παρουσία, τον δήμαρχο για την τελική εισήγηση και λύση σε ένα τόσο πολύπλοκο θέμα, τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους δημοτικούς σύμβουλους το Νομικό σύμβουλο του Συλλόγου, καραμαγκιώλη Σωτήρη για το ενδιαφέρον, την ενημέρωσή τους και τελικά την υποστήριξη στην συνέχιση της πορείας της Αερολέσχης.
Ο πρόεδρος και τα μέλη της Αερολέσχης Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ