Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Συγχαρητήρια του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς στον ΑΚΟΛ για την διοργάνωση του αγώνα «Λέβαδος 2017»

Συγχαρητήρια επιστολή στον ΑΚΟΛ για την διοργάνωση του αγώνα «Λέβαδος 2017»
Αξιότιμοι φίλοι,

Δια της παρούσης θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την επιτυχή διεξαγωγή του 2ου αγώνα ορεινού δρόμου «Λέβαδος 2017». Για μια ακόμη φορά τιμήσατε το αθλητικό ιδεώδες και το ευ αγωνίζεσθε και με την παρουσία σας κατοχυρώσατε την θεσμική παρουσία της αθλητικής αυτής διοργάνωσης, γνωστής πλέον ανά το πανελλήνιο ,στην πόλη μας.
Στους δύσκολους καιρούς με έντονο πολιτιστικό και κοινωνικό αποκλεισμό των συνανθρώπων και συμπολιτών μας, η συγκεκριμένη δραστηριότητα υπήρξε μια ευκαιρία για διέξοδο από την δύσκολη καθημερινότητα. Τέτοιου είδους δράσεις κρίνονται ως απαραίτητες γιατί τονίζουν την τοπική αγορά και δίνουν μια διαφορετική εικόνα για την πόλη μας, τις ομορφιές της και τις υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει στον επισκέπτη.
Να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε αρωγοί και συνοδοιπόροι σε οποιαδήποτε δράση αθλητικού ή πολιτιστικού περιεχομένου που τονίζουν την δυνατότητα για συνεργασία με γνώμονα, πρώτον την άθληση και εν τέλει την παραγωγή πολιτισμού.
Τέλος, επ’ ευκαιρίας οφείλουμε να συγχαρούμε όλους τους εθελοντές που προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους με δύσκολες καιρικές συνθήκες στον ορεινό όγκο ,τιμώντας τις έννοιες εθελοντισμός και αλληλεγγύη.

Με συναδελφικούς & φιλικούς χαιρετισμούς,

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ