Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Αδέσποτο σκυλί δάγκωσε 20χρονη στη Θήβα

Κρούσμα επίθεσης από αδέσποτα σε νεαρή κοπέλα στη Θήβα.
Σύμφωνα με καταγγελία στο  permisospress. σήμερα το μεσημέρι στις 15:30 της επιτέθηκαν μπροστά απο γνωστό φαρμακείο στο Πυρί Θηβών.

Η 20χρονη δέχτηκε επίθεση τριών αδέσποτων σκύλων και ένα εξ αυτών τη δάγκωσε στο πόδι.
 Η κοπέλα ήταν σοκαρισμένη μιας   και δεν περίμενε να δεχτεί επίθεση από τα συγκεκριμένα σκυλιά και ήταν σε απόσταση και δεν έκανε κάποια απότομη η εχθρική κίνηση που να τα προκαλέσει.

Εσπευσμένα η νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε απο τον πατέρα της στο Νοσοκομείο Θηβών  προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Το «κερασάκι στην τούρτα»
Η ταλαιπωρία της 20χρονης συνεχίστηκε όπως μας περιγράφει ο πατέρας της, στο Νοσοκομείο δεν υπήρχε αντιτετανικός ορός και του είπαν  να πάει στην πόλη, να βρει   φαρμακείο, να πάρει τον ορό,χωρίς να γράψουν τα φάρμακα γιατί γράφονται μόνο πρωινές ώρες.
Ο πατέρας της κοπέλας καταγγέλει  τον Δήμο Θηβαίων για
αδιαφορία για τα αδέσποτα ζώα και το Νοσοκομείο για ελλείψεις υλικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα ίδια σκυλιά έχουν δαγκώσει κι άλλους πολίτες στο Πυρί.

1 σχόλιο:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΥΡΙ,ΓΕΝΙΚΑ Η ΘΗΒΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΔΕΣΠΟΤΑ,Κ ΣΤΟ ΚΟΜΒΟ ΤΑΧΙΟΥ Κ ΣΤΗΝ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ ΒΟΓΚΛΗ Κ ΣΤΟ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΑΝΕ Κ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ Κ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ Κ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ,ΟΛΗ Η ΘΗΒΑ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ,Κ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΤΑΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΟΡΜΑΝΕ Κ ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟΝ ΕΧΩ Κ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΔΕΝ ΠΑΩ,ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΡΜΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΔΙΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΜΒΟ ΤΑΧΙΟΥ Κ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΜΑΞΙΑ Κ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ,Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΥΛΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΙΕΣ,ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΔΗΜΟΣ Κ ΟΥ ΤΟ ΚΑΘ'ΕΞΗΣ.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ??ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΣΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ???ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΔΗΜΟΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΑΚΡΗ???ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ Κ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΛΟΥΚΩΘΕΙ,ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ,ΕΛΕΟΣ,ΝΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ