Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Οι Γυναίκες της Αλιάρτου ξέρουν καλά να διασκεδάζουν! ΒΙΝΤΕΟ, φωτογραφίες


Οι Γυναίκες της Αλιάρτου, σύζυγοι και μητέρες, εργαζόμενες, άνεργες, αγρότισσες, απέδειξαν χθές πως ξέρουν καλά, παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες, να περνούν όμορφα και να διασκεδάζουν!
Η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συλλόγου Γυναικών Αλιάρτου, το βράδυ της Κυριακής στην ταβέρνα "Χρυσικός"στην Αλίαρτο, ήταν μόνο η αφορμή και οι γυναίκες άδραξαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να περάσουν υπέροχα, να διασκεδάσουν και να ξεφαντώσουν! Απόλαυσαν τη βραδιά, χάρηκαν, το γλέντησαν και το ευχαριστήθηκαν!

Για όλα είχαν φροντίσει τα μέλη του Δ.Σ. του  συλλόγου, με την πρόεδρό τους  κ. Κατερίνα Κοβού Γκατζούνη,τη διεύθυνση και το προσωπικό του καταστήματος!

Στη συνέχεια ο Κώστας Ράπτης  και ο Μάκης Λειβαδίτης,με τη μουσική και τα τραγούδια τους ξεσήκωσαν τις γυναίκες και ο χορός ήταν ασταμάτητος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης,η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ.Παπαθωμά,ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς κ.Μπακομήτρος,οι αντιδήμαρχοι κ.Αραπίτσας και Μαλέσης,ο δημοτικός σύμβουλος κ.Γιαννακόπουλος και  ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Αλιάρτου κ.Δαραμάρας.

Η πρόεδρος κ.Κατερίνα Κοβού Γκατζούνη ευχαρίστησε  όλους όσους  τίμησαν με  την παρουσία τους την εκδήλωση και ευχήθηκε,Καλή  Χρονιά και του χρόνου με υγεία!!!!


 
 

 
Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ