Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Ευχαριστήριο Δημάρχου Θηβαίων και απολογισμός του αποχιονισμού


Συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλο το  προσωπικό του Δήμου (αιρετούς και υπαλλήλους) που ενεπλάκη στο μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, για την προθυμία, τη συνέπεια, τη συνεργατικότητα και την αποτελεσματικότητα κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων καιρικών φαινομένων ( χιονόπτωση και παγετός)  από  7 έως και 12 Ιανουαρίου 2017.

Ο Δήμος μας ήταν προετοιμασμένος και αντιμετώπισε στο μέτρο του δυνατού το νέο κύμα κακοκαιρίας, καθ' όλη τη διάρκεια των 24ώρων που διήρκεσαν οι εργασίες του αποχιονισμού στη ζώνη ευθύνης του,  με αιρετούς και υπαλλήλους να ξεπερνούν τους εαυτούς τους για να κρατήσουν το οδικό δίκτυο ανοιχτό και να προσφέρουν βοήθεια στους συμπολίτες μας.

Ευχαριστώ επίσης  για τη σημαντική συμβολή τους στη ζώνη ευθύνης του Δήμου:
-Την Αντιπεριφερειάρχη κα. Φανή Παπαθωμά και όλο το προσωπικό Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Στερεάς Ελλάδας
-Την Ελληνική Αστυνομία ( Αστυνομικό Τμήμα Θηβών, Τμήμα Ασφάλειας Θηβών, Τμήμα Τροχαίας Θηβών & το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας )  και
- Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θηβών

Για τις ανάγκες του αποχιονισμού και την αντιμετώπιση του παγετού o Δήμος Θηβαίων, μετά από νέα προμήθεια,  κατανάλωσε 110 τόνους αλάτι περίπου και επιχειρούσε με :
3 Γκρέιντερ ( 2 μισθωμένα και 1 του Δήμου)
12 JCB μηχανήματα ( 7 μισθωμένα και 5 του Δήμου)
2 μισθωμένα λαστιχοφόρα  μηχανήματα (φορτωτές)
1 μισθωμένο μικρό φορτωτή
1 μισθωμένο εκχιονιστικό μηχάνημα με αλατιέρα και μαχαίρι
3 αλατιέρες του Δήμου (1 μεγάλη και 2 μικρές)

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Σπυρίδων Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ