Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλιάρτου για το αποχετευτικό-Για δικαίωση μιλάει ο κ.Σαγάνας


ΔΙΚΑΙΩΣΗ

Της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ

Δύο χρόνια πριν και στο ξεκίνημα της θητείας μας, διαπιστώσαμε ότι κατά την εκτέλεση του έργου της αποχέτευσης συντελούνταν ένα έγκλημα όσον αφορούσε το κατασκευαστικό του μέρος.

Η προχειρότητα και η τσαπατσουλιά από μέρος της κατασκευαστικής εταιρίας “ΑΑΓΗΣ ΑΕ” ήταν στην ημερήσια διάταξη, χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν, αφού οι επιβλέποντες της τεχνικής μας υπηρεσίας αντί να είναι παρόντες και να παρακολουθούν το έργο αγρόν αγόραζαν.

Αυτό μας κίνησε την περιέργεια και επισκεπτόμενοι τον κ. δήμαρχο στο γραφείο του, του ζητήσαμε να πράξει τα δέοντα, ως όφειλε, γιατί θα ήταν κρίμα ένα μεγάλο έργο των 8.000.000€, ζωτικής σημασίας για την πόλη μας,  και μάλιστα με ελάχιστη έκπτωση της τάξης του 8%,  να έχει κατασκευαστικές ατέλειες και τελικά να αποτύχει.

Δυστυχώς η κατάσταση συνεχίστηκε μέχρι που ακόμα και απλοί δημότες εξέφραζαν παράπονα. Θα θυμάστε βέβαια τα σπασμένα φρεάτια πριν ακόμα ολοκληρωθούν και τα χαλίκια που κατάκλυζαν τους δρόμους, με κίνδυνο να προκληθούν ατυχήματα, αλλά και ότι έπρεπε να περάσει ακόμη και ένας χρόνος για να γίνει αποκατάσταση στους δρόμους. Αυτή η αδράνεια μας έβαλε σε σκέψεις και αρχίσαμε να ερευνούμε μήπως και μπορέσουμε να έχουμε μια απάντηση σε όλα αυτά και αυτή δεν άργησε να έρθει!!

Ζητήσαμε και πήραμε από την τεχνική υπηρεσία επιμετρήσεις και λογαριασμούς που αφορούσαν το έργο, και τότε διαπιστώσαμε προς μεγάλη μας έκπληξη ότι ο εργολάβος είχε πληρωθεί περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ για εργασία την οποία δεν είχε  κάνει ποτέ: Η εργασία αυτή ονομάζεται “ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΡΕΙΩΝ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΕΤΑΣΜΑΤΑ!”. Επίσης διαπιστώσαμε ότι είχε πληρωθεί ένα αρκετά μεγάλο ποσό, που μπορεί να αγγίζει και το μισό εκατομμύριο ευρώ, για ποσότητες εκσκαφής πλήρωσης των ορυγμάτων οι οποίες δεν ήταν πραγματικές. Έσκαβαν με 40 – 50 εκατοστά πλάτος και πληρωνόντουσαν για 80 – 90 εκατοστά, δηλαδή σχεδόν τα διπλά.

Έτσι αποφασίσαμε να φέρουμε το θέμα στο Δ.Σ. προκειμένου να ενημερωθεί το σώμα αλλά και να αναγκάσουμε τους ιθύνοντες να λάβουν μέτρα. ΄΄ ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ ΄΄

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας χαμογελούσαν ειρωνικά ενώ η ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ  αντίδραση του κύριου δημάρχου ήταν κεραυνός εν αιθρία.

Αντί ο κ. δήμαρχος να δείξει ενδιαφέρον και να δώσει εντολή να ελεγχθεί  η καταγγελία μας, μας απάντησε: «Είστε συκοφάντες και λασπολόγοι γι’ αυτό θα λογοδοτήσετε στη δικαιοσύνη». Και το έκανε.

Μας έκανε μήνυση για συκοφαντία!!!

Αυτό εμάς δεν μας πτόησε, καθώς γνωρίζαμε τι λέγαμε και αναγκαστήκαμε να πάμε το θέμα στη δικαιοσύνη, καθώς επίσης και στις αρμόδιες υπηρεσίες όπως στον Διοικητή Δημόσιας Διοίκησης και στους επιθεωρητές δημοσίων έργων. Μετά απ’ αυτή μας την ενέργεια οι μηνύσεις πήραν μορφή χιονοστιβάδας, καθώς κάθε φορά που καταγγέλλαμε κάποια κακώς κείμενα, τρώγαμε και από μία μήνυση, συνολικά 5 έως τώρα και οι λόγοι; Για γέλια!!

Επίσης απειληθήκαμε με εξώδικα και αγωγές από τους Κους ΓΚΙΚΑΚΗ εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρίας (ΧΩΡΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕ ) και ΚΟΥΒΑΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟ εκπρόσωπο και μεγαλομέτοχο της εταιρείας ΑΑΓΗΣ.ΑΕ., η οποία κατασκευάζει το έργο.

Δυστυχώς οι εξελίξεις μας δικαίωσαν. Και λέμε δυστυχώς, διότι η όλη μας προσπάθεια ήταν να προλάβουμε το κακό που επωάζονταν. Δεν μπορέσαμε γιατί η προσπάθεια μας αυτή προσέκρουε συνεχώς στη στείρα  άρνηση των υπεύθυνων. Σήμερα μπροστά στα μάτια όλων μας κα κάτω από την πίεση που άσκησε η Λαϊκή Συσπείρωση αναγκάστηκαν να συρθούν σε μερική ανακατασκευή του έργου, δηλαδή ουσιαστικά να δεχτούν ως βάσιμες τις καταγγελίες μας που έως τώρα τις λοιδορούσαν και μας μήνυαν γι’αυτές !!!

Για ένα έργο όμως που υποτίθεται ότι είχε ολοκληρωθεί, που έχει πληρωθεί από την αρχή και δεν είναι δυνατόν με παρεμβάσεις όπως  αυτές που επιχειρούν να αποκαταστήσουν την βλάβη που υπέστη κατά την πλημμελή  κατασκευή του. Γνωρίζουμε γιατί το κάνουν τώρα, όπως γνωρίζει όλος ο κόσμος.

Αλήθεια πιστεύουν ότι με τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις  θα αποφύγουν τις συνέπειες;

Και αν ακόμα το πετύχουν αυτό, θα καταδικαστούν στην συνείδηση του λαού της Αλιάρτου, καθώς οι πολιτικές τους ευθύνες είναι δεδομένες και τεράστιες.

Πάντως εμείς περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν με τα χρήματα που δόθηκαν στους εργολάβους: κυρίες και κύριοι της δημοτικής αρχής και επιβλέποντες, θα κάνετε την νόμιμη περικοπή;  ΙΔΩΜΕΝ

Αλλά γιατί να αφήσουμε να περάσουν δύο ολόκληρα χρόνια;

Προς τι η  αδράνειά σας και η ανοχή που δείξατε προς τους εργολάβους;

Εάν δεν υπήρχε η δική μας πεισματική παρέμβαση, η επιμονή μας να αναδείξουμε το  θέμα για να προστατεύσουμε τα συμφέροντα του Δήμου και των δημοτών, όλα τα κακώς κείμενα του έργου θα είχαν κουκουλωθεί, με τον ίδιο τρόπο που κυριολεκτικά κουκουλώθηκε και το έργο;

Απαντήστε στα ερωτήματα πειστικά, διαφορετικά παραιτηθείτε και πηγαίνετε στα σπίτι σας.

Άλλωστε στην τραγική οικονομική κατάσταση που βρίσκεται και βιώνει ο λαός, δεν  μπορούν κάποιοι να γεμίζουν τις τσέπες τους και κάποιοι άλλοι να σφυρίζουν αδιάφορα. Δεν μπορεί οι κατασκευαστικές εταιρείες να πλουτίζουν σε βάρος του λαού, εκμεταλλευόμενες, όχι μόνο το κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους καθεστώς διαγωνισμών και εκτέλεσης των δημόσιων έργων, αλλά και την ολιγωρία στην  επίβλεψη – έλεγχο από τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Με ότι δυνάμεις έχουμε και κυρίως από τη δύναμη που αντλούμε από το δίκιο που έχουμε, θα εξακολουθούμε να κάνουμε το καθήκον μας, για την υπεράσπιση  των λαϊκών συμφερόντων. Σε αυτόν τον αγώνα χρειαζόμαστε τη λαϊκή συμπαράσταση.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Αλιάρτου

Σαγάνας Φίλιππος

50 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΣΑΓΑΝΑ. ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΣ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΤΡΑΓΑΝ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑΓΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος ειναι μεγαλυτερο λαμογιο.Αυτος που πληρωνετε για δουλειες που δεν εχει κανει η αυτος που ενω τα ξερει παρολα αυτα τον πληρωνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΠΕΡ ΑΛΕΡΤ.ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ.ΑΝΑΖΗΤΗΤΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΛΙΑΡΤΟΥ. ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙ ΣΙΝΙΕ ΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΡΑΜΕΝΟ ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ [ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΦΑΣΙΟΝΣ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άσε μας ρε σαγανάκο που τολμάς να μιλάς εσύ για έργα. δεν ξεχνάμε όλοι σε αυτό τον τόπο. δημοτικός εργολάβος στον αλίαρτο ένας ήταν και τα βλεπουμε τα έργα σου, αλήθεια εσύ πότε θα ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΏΣ τους αγωγούς ύδρευσης που σπάνε κάθε μέρα και χρυσοπληρώθηκες για αυτούς;Εσύ τα έργα πως τα έπαιρνες σύντροφε; αν θέλεις να κάνεις κριτική κάνε πρώτα αυτοκριτική και ζήτα και κανα συγνώμη. δεν είμαστε όλοι χαϊβάνια σαν την παρέα σου.
      Με τι έκπτωση και με ποιά διαδικασία πήρες την κατασκευή της πλατείας στη γειτονειά σου,τότε που δεν ήσουν κουμουνιστής; και μετά με τι έκπτωση και με ποιά διαδικασία ξαναγκρέμισες αυτό που έφτιαξες; τότε δεν ήταν διασπάθιση χρήματος; με τι έκπτωση και με ποια διαδικασία πάλι τότε έφτιαξες την ύδρευση στον αλίαρτο; και πότε απολογήθηκες για την ποιότητα του έργου που είναι κόσκινο; ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΣΤΑ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

      Διαγραφή
  4. Eλα και συ ρε Σαγανα, για 1.500.000 εκατομυριο βγαινεις και διαμαρτυρεσε.Αφου το ξερεις οτι ο δημος μας τετοια μικροποσα τα εχει για να περνει καραμελες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΑΒΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΤΑΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ANΩNYME 8.38.ΤΟΛΜΑΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΣΤΗΝ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΕΦΘΑΑΡΜΕΝΟΥΣ;ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΠΛΟ.ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΣΑΓΑΝΑΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ.ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη νευριαζεις. Ειναι νωρίς

      Διαγραφή
    2. Ρωτα και το συντροφο για τον 13ο άθλο " ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΜΩΝΑ".θα διδαχτει απο φέτος στα σχολεία

      Διαγραφή
    3. Οταν λες "ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΜΩΝΑ" εννοείς πομώνα άρδευσης που μόνο ένας ηρακλής μπορεί να σηκώσει; γίνε σαφής

      Διαγραφή
    4. Εννοώ πυροσβεστικό κρουνο

      Διαγραφή
    5. η ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ μόνο πομώνες έχει. Ειναι Ηράκλειος άθλος να σηκώσεις ΠΟΜΩΝΑ

      Διαγραφή
  7. Α ρε μεγαλε παγγαλε ,ποσο δικιο ειχες οταν ελεγες οτι μαζι τα φαγατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε σεις επι της ουσιας θα μαθουμε τι γινετε και τι εχει γινει ολο υπονοουμενα διαβαζουμε για εργα για λεφτα και απο τις δυο μεριες επιτελους υπαρχει κανεις που σέβετε τους δημοτες που με αυτα που διαβαζουν νομιζουν οτι ζουν αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 12.56.Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Καραγκίοζη τι εκφράσεις είναι αυτές που χρησιμοποιείς ?
      Δεν έχεις μάθει απο το σπίτι σου ,γιατί σχολείο μάλλον δεν πήγες,ότι ο άλλος είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο .
      Δυστηχώς όμως το επίπεδο σου είναι τόσο χαμηλό και η όραση σου προβληματική που βλέπεις παντού φαντάσματα και λαμόγια.
      Άντε λοιποόν στο σπίτι σου και στα παιδιά σου και κλείσε μας και την πόρτα.

      Διαγραφή
  10. Φερτε πισω τα κλεμενα ρεεεεεεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΛΙΑΡΤΟΥ:
    ΣΟΒΑΤΙΣΜΑΤΑ-ΛΑΣΠΩΜΑΤΑ-ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.
    ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ.
    ΕΓΓΥΗΣΗ Η ΜΑΚΡΟΚΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
    ΔΕΞΙΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ.
    ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ.
    Γενικός Διευθυντής:κος Φίλιππας
    Υπευθυνος Συμβολαίων: κος Ηρακλής
    Διευθύνων Σύμβουλος:κος Άρης
    Σάββατο και Κυριακές κλειστά λόγω επανάστασης (έχουμε και μια ιδεολογία)



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΩΝΥΜΕ7.25. 1]ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΠΕΡΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ. 2]ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΩΠΩΣ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;ΚΑΤΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΙ.3]ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΘΙΧΤΙΚΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ ΕΣΥ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΛΡΩΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ; ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΛΑΤΕ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ.ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΓΚΕΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΡΕΣΕ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΑΓΑΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εχει σχέση αυτός ο τύπος και οι χρυσαυγιτες που έχει μαζέψει με το σύντροφο Γκικοπουλο η τον Κοτσικωνα; γιατι τον αφηνετε να μας ξεφτιλιζει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ μου αυτή τελικά δεν είναι και δεν έχει καμία σχέση με τη Λαική Συσπείρωση αλλά μία επικίνδυνη ΛΑΙΚΗ ΛΕΠΤΟΣΠΕΙΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΥΡΙΕ ΣΑΓΑΝΑ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.
    ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΛΟΦΟΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς Λαικοσυσπειρωμένους Μηχανικούς και Συμβούλους:

    Από το μανιφέστο του Αρχηγού προκύπτει,πως αν σε ένα έργο πήγε κάτι στραβά με την κατασκευή,τότε οι επιβλέποντες "αγρόν αγόραζαν" και είναι λαμόγια και κλέφτες. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ:

    Αρχηγέ : Αν σε ένα έργο ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ άνθρωπος,ο επιβλέπων είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ;;;;; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχηγε,απαντησε μου μη με αφηνεις με την απορία. ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Ο ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ στο έργο του οποίου ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ άνθρωπος; θα πας μαρτυρας κατηγορίας εναντιον του οταν κληθεις; γιατί θα κληθεις.

      Διαγραφή
    2. Αρχηγέ δεν απαντάς και ανησυχώ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ; ΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ;

      Διαγραφή
    3. Δε ξέρω ποιον εννοείς όταν λες αρχηγός. Πάντως ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ είναι ενας

      Διαγραφή
    4. ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ . ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΟΜΩΝΑΡΧΗΣ ΤΖΟΥΦ

      Διαγραφή
  18. ΑΝΩΝΥΜΕ 11.07.. ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΦΕΥΓΕ Ο ΣΑΓΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΕΣΕΙΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΝΩΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΛΗΤΟ ΣΑΣ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω Κύριε δεν εχω καποια παρέα που μιλαω για λογαριασμό της. Απλά βλέπω έναν ανθρωπο τα δυο τελευταία χρόνια πυ παακολουθω τα τοπικά να ασχλειται με εα και μονο θεμα και αυτο κατηγορώντας καιβριζοντας κάποιους ανθρώπους που η παρουσια τους ειναι σοβαρη. Η απορια μου ειναι πως μια αριστερη παραταξη δεν εχει να πει απολύτως τιποτε αλλο και αυτό με κανει να εκτιμω ακομη περισσοτερο τη δημοτικη αρχη. Η εμμονη σας σε ενα και μονο θεμα μου δειχνει σκοπιμοτητα και ιδιοτελη κινητρα. Γι αυτό η μεγαλύτερη προσφορα σας θα ειναι ηπαραιτηση σας και η αντικατασταση σας απο καποιον αλλο με πιο καθαρο ονομα και μεγαλύτερο σεβασμο στος πολιτες.

      Διαγραφή
  19. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΓΑΝΑ ΠΑΡΕ ΤΟΝ "ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ", ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΝΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ

      Διαγραφή
  20. ΑΝΩΝΥΜΕ 10.45.ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. ΘΑ ΠΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ,ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. ΕΔΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΟΥ ΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΟΜΑΝΕΤΣΙ. ΦΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΕΝΟΙΑ ΣΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΟΥΝΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 6.31,που είσαι ο ίδιος με τον 6,40 κια τον 10,45 και τον 6,07 και το 11,30 και τον 11,21 και τον 6,06 και τον 11,30 και 9,30 και 6,40 και 5,54. Δεν το βλέπεις ότι έχεις γίνει γραφικός και σε βαρέθηκε ο κόσμος;δεν έχουν όλοι ασθενη μνήμη σ'αυτό τον τόπο.

      Διαγραφή
    2. Σαγάνα δεν έχεις καθόλου Περιβαλλοντική συνείδηση γιατί ακόμη χρησιμοποιείς γούνες .
      Δεν έχεις καταλάβει ότι έχουν αλλάξει πια τα πράγματα και δεν σκοτώνουμε πλέον τα ζωάκια?
      Μόνο αγάπη και προδέρμ.

      Διαγραφή
  22. Κυριε σαγανα Μπράβο που ασχολειστε με το θέμα και μας ενημερώνεται. Εχω όμως καποιες αποριες που με οδηγουν σε συμπεράσματα. Τα τελευταια Χρόνια ο δήμος κανει πολλά έργα από τα οποία εσείς έχετε απομονωσει αυτό.γιατί; συμπεραινω πως η όλοι οι απατεωνες μαζευτικαν σε αυτό η εσείς έχετε καποια ιδιοτελεια και επειδή το πρώτο ειναι απίθανο μαλλον ισχύει το δεύτερο οπότε μας χρωστατε εξηγήσεις. Επίσης οταν κατεβηκαμε στις εκλογές και μπηκα υποψήφιος μας είπες οτι θα έχουμε ρολο και θα κάνουμε κοινωνικές παρεμβάσεις γιατί τα λαϊκά στρώματα υποφέρουν. Ουτε ρόλο είχαμε και ουτε καμία παρέμβαση είδα παρα μόνο κραυγές και ασχετους να μιλάνε για την παράταξη. Βάζω στοίχημα οτι αν με δεις δε θα θυμηθεις οτι ημουνα υποψήφιος. Αυτο που βλέπω πανως δεν ειναι αυτο που στηριξα και δεν ειαι αριστερα.
    Ψαξε τη λίστα και ισως με βρεις. Σιγουρα θα με ξαναδιαβασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άσχετο αλλά εκείνος ο τύπος με την πομώνα τα επέστρεψε τα χρήματα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια φορά και ένα καιρό ήταν ο Σανάγας.
      Μια μέρα του έδωσε φαγητό η μαμά του να το πάει στη γιαγιά του .Αλλά δεν άκουσε την μαμά του και πήγε από το δάσος που ήταν ο κακός λύκος. Και όπως ήταν φυσικό εκεί μπλέχτηκε στα βάτα και μετά τον έφαγε και ο κακός λύκος.
      Συμπέρασμα λοιπόν ,πάντα ακούμε την μαμά μας.

      Διαγραφή
    2. Ληγμένα ναρκωτικά πήρες;

      Διαγραφή
  24. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΟΥΡΟΤΗΡΙ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΟΥΝΟ Η ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Σαγανα
      Μια κουβεντα μόνο για λογαριασμό ολων των γονέων που τα παιδια τους χρησιμοποιούν το κλειστό.
      Ευγνωμονουμε τον δήμαρχο πυ ασχολήθηκε και το έφτιαξε και το έδωσε στα παιδια μας. Δεν ειχες καμια συμετοχη σε αυτο και Ευτυχώς.
      Ασχολησου ε οτι αλλο θελεις αλλα ενα σου λεμε

      ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ

      Πολλοί γονείς

      Διαγραφή
  25. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. λαμογια. τα λεφτα θα τα παρετε πισω απο τον κολητο σας τον εργλαβο η μηπως σας κραταει γερα και δεν τολματε να κανετε ουτε κιχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΙΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ...ΚΑΙΡΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ.........

    ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΑΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΠΟΜΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αφιερωμένο στο θυμωμένο !!!!!

    Με τον όμοιο η εκδίκηση είναι αμφίβολη. Με τον ανώτερό είναι αφέλεια. Με τον κατώτερο είναι ανανδρία.

    Denis Diderot, 1713-1784, Γάλλος φιλόσοφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
    Στους 100 κομμουνιστές, οι 40 είναι αγύρτες, οι 59 αφελείς και ένας μόνο πραγματικός μπολσεβίκος.

    Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν, 1870-1924, Σοβιετικός ηγέτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ