Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Εμπορικού Συλλόγου Αλιάρτου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ


Με μεγάλη επιτυχία και μαζική προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Aλιάρτου το Σάββατο 28/01/2017  στην κοσμική ταβέρνα ο "ΧΡΥΣΙΚΟΣ" στην Αλίαρτο.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κολοβός Ηλίας, ευχαρίστησε θερμά όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά για τις δράσεις του συλλόγου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν  οι επιχειρήσεις για την προσφορά τους στην τοπική κοινωνία αλλά και στο Νομό μας δηλαδή: την βιομηχανία ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΒΕΕ,την εταιρεία ΜΙΧΑΣ ΑΒΕΕ,την εταιρεία ΒΕΧΡΩ ΑΕ και την ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ Λ.κ Π.ΟΕ ΒΕΣΤ ΜΑΡΚΕΤ.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ.Παπαθωμά και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ.Αγνιάδης, ενώ παρευρέθηκαν αντιδήμαρχοι,  δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και πλήθος εμπόρων και εργαζομένων των επιχειρήσεων της πόλης.
Την όμορφη εκδήλωση, κάλυψε μουσικά το συγκρότημα του Γιάννη Γκόβαρη,κάνοντας το γλέντι να κρατήσει ως τις πρωινές ώρες και τον κόσμο να διασκεδάζει, να χορεύει και να φύγει με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ