Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017

Κατάμεστο το Κλειστό Γυμναστήριο Αλιάρτου στην κοπή πίτας του Γ.Σ.Αλιάρτου-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ


Πάνω από 600 παιδιά και γονείς αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση για την κοπή πίτας του Γ.Σ. Αλιάρτου η οποία εντυπωσίασε!!! Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ και το Βίντεο του Permissospress.
Στις άρτιες εγκαταστάσεις του νέου Κλειστού Γυμναστηρίου Αλιάρτου,πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11-2-2017   η πρώτη κοπή πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Αλιάρτου,παρουσία όλων των τμημάτων, των προπονητών, των γονέων και της διοίκησης σ΄ ένα κατάμεστο στάδιο.

 Η εκδήλωση, αφιερωμένη στα παιδιά του Γ.Σ., είχε πλούσιες αθλητικές δραστηριότητες, αφού έπαιξαν και διαγωνίστηκαν τα παιδιά μεταξύ τους.
Ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κος Ντασιώτης, βραβεύθηκε για την προσφορά του και φανερά συγκινημένος είπε ότι ήταν όνειρο πολλών ετών το να αποκτήσει η Αλίαρτος το δικό της Κλειστό Γυμναστήριο, ένα όνειρο το οποίο με πολύ κόπο έγινε τελικά πραγματικότητα.
Τίμησε με την παρουσία της τον Γυμναστικό Σύλλογο και απηύθυνε χαιρετισμό η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά,παραβρέθηκαν  επίσης,ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου,αντιδήμαρχοι,δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικοί φορείς της πόλης.
 Και του χρόνου και πάντα επιτυχίες στον Γυμναστικό Σύλλογο Αλιάρτου.Πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

8 σχόλια:

  1. Αληθεύει ότι το φλουρί το κέρδισε ο Σαγάνας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά ήταν λαμπρή γιορτή σε ένα πραγματικό παλάτι. Μην το χαλαμε με βλακειες. Ο Σαγανας δεν ηταν εκει ,αν και καλεσμενος και αρα δεν κερδισε φλουρι. Ηταν εκεί όμως πλήθος κόσμου που απολαυσε τα παιδακια. Και του χρόνου με υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μπορούσε να έρθει γιατί ειχε καθοδήγηση απο τον πομονα.

      Διαγραφή
  3. Σε ένα τόσο ωραίο και υγειες περιβάλλον δε χωρανε αρωστημενοι περιθωριακοι.Καλά έκαναν και δε ήρθαν. Θα πηγενε το φτησυμο συνεφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο υπό προθεσμία αξιωματούχος του Δήμου έλειψε .
    Άντε στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο θα μας ανακοίνωσει την τήρηση της συμφωνίας περί 2.5 και 2,5 χρόνων. Ας περιμένουμε να δούμε τις αστείες δικολογιες που θα επιστρατευθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι να σας ζητήσω ευγενικά να κρατήσουμε όλοι την συγκεκριμένη εκδήλωση μακρυα από αντιπαραθέσεις. Είναι σημαντικό να προβληθεί η νεολάια μας μέσα από αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις αντιπαραθέσεις στον σύλλογο κάποιος τις προκάλεσε εδώ και αρκετό καιρό.
      Μήπως κάποιος αισθάνεται υπό διωγμό΄;
      Και όχι από ένα αλλά από δύο φορείς.
      Λοιπόν και για να το κάνουμε λίγο θρίλερ μήπως όλο αυτό το προκάλεσαν οι ως άνω δύο φορείς από κοινού ;
      Πολύ παρασκήνιο μυρίζει, και ο λόγος είναι γνωστός τοις πάσοι.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνούμε με το μήνυμα των aliartistas και στελνουμε και εμείς το ίδιο.

      ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ

      pomonistas & paparistas

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ