Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Αγρια κόντρα Κώστα Μπακογιάννη με Πάνο Καμμένο: Το στεφάνι, η Ντόρα και οι στολές του υπουργού


«Πόλεμος» δηλώσεων και ανακοινώσεων, ο οποίος μάλιστα κλιμακώθηκε, ξέσπασε μεταξύ του υπουργού Εθνικής Αμυνας, Πάνου Καμμένου και του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη.
Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Κώστα Μπακογιάννη σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο οποίος αναφέρθηκε στην κίνηση του Πάνου Καμμένου, ανήμερα της επετείου της κρίσης των Ιμίων, να πραγματοποιήσει ρίψη στεφάνου από ελικόπτερο του ΠΝ, στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους οι 3 πιλότοι του μοιραίου εκείνου ελικοπτέρου.
Ο Κώστας Μπακογιάννης χαρακτήρισε σόου την κίνηση που έκανε ο Πάνος Καμμένος να βγάλει φωτογραφίες από την ρίψη στεφάνου και τον κατηγόρησε πως το έκανε για να πουλήσει το γεγονός. Παράλληλα σημείωσε πως θα έπρεπε αν εννοούσε αυτά που έλεγε, να πάει στο νησί να προσγειωθεί με το ελικόπτερο και να καταθέσει εκεί στεφάνι.
Μετά της δηλώσεις του Περιφερειάρχη ήρθε η αντίδραση του  Πάνου Καμμένου με ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και στην οποία άφηνε αιχμές για την Ντόρα Μπακογιάννη.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο:
«Ενημερώνουμε τον κύριο Περιφερειάρχη ότι η ρίψη στεφάνου έγινε στο ακριβές σημείο θυσίας των τριών ηρώων του Πολεμικού Ναυτικού στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων. Κατά τα άλλα, μπορεί να συνεννοηθεί με τη μητέρα του, που είχε αντίθετη άποψη για την απόδοση τιμών στο σημείο που θυσιάστηκαν οι τρεις ήρωες αξιωματικοί, που επιμένει για την περικοπή 350 εκατομμυρίων από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και βαρύνεται ως Υπουργός Εξωτερικών για την αντιμετώπιση της υπόθεσης δολοφονίας του Σμηναγού (Ι) Κωνσταντίνου Ηλιάκη».

Ο Κώστας Μπακογιάννης όμως σήκωσε το γάντι και επανήλθε, απαντώντας με ιδιαίτερο σαρκασμό στην επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε αυτήν σχολίαζε τόσο την απάντηση του κ.Καμμένου, αλλά και τις στρατιωτικές εμφανίσεις που έχει κάνει ο υπουργός κατά καιρούς.
Κώστας Μπακογιάννης: Ευχαριστώ τον κ. Καμμένο, ακόμη κι έτσι όπως με «τίμησε»

Θέλω να ευχαρίστησω τον κ. Καμμένο που μου με τιμά με επίσημη απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, έστω και αν αυτή συνοψίζεται στη φράση "....της μάνας σου" και δεν στέκεται στην ουσία. Είμαι σίγουρος ότι με αυτόν τον Υπουργό (και τις στολές του), τα σύνορα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας είναι ασφαλή. Το ίδιο εύχομαι και για τα σύνορα της χώρας. Άλλωστε εγώ, το μόνο που του ζήτησα, ήταν να..."προσγειωθεί".

2 σχόλια:

  1. Κώστα μη δίνεις σημασία στον Ηλιοκαμμένο.
    Σε λίγο σε σένα θα παραδώσει το Υπουργείο Άμυνας μόλις αναλαβει ο Κυριάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ