Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Ετήσιος Χορός Ένωσης Μικρασιατών Θήβας-ΦΩΤΟ


Σε ένα κατάμεστο κέντρο  πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός  της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου στο Μοσχοπόδι Θήβας!
Με τον σύντομο χαιρετισμό του προέδρου στους παρευρισκόμενους,  παρουσιάστηκαν τα όσα σημαντικά κατάφερε η Ένωση το 2016, με τις δράσεις των τμημάτων της κατά την διάρκεια της χρονιάς που πέρασε .
Η Ένωση και τα μέλη της, ως κύριος και ουσιαστικός εκφραστής των Μικρασιατών της Θήβας, έχοντας ως όραμα την ανάδειξη και προώθηση του Μικρασιατικού πολιτισμού, έθεσε  τους στόχους για το 2016 καθώς οι προσδοκίες είναι ακόμη μεγαλύτερες.
Με αυτά ως δεδομένα , συνεχίζεται η λειτουργία του Θεατρικού εργαστηρίου, της χορωδίας, των χορευτικών τμημάτων, του καλλιτεχνικού εργαστηρίου, του τμήματος παραμυθοκατασκευών και του τμήματος εκμάθησησης Αγγλικών.
Παράλληλα στην εκδήλωση τιμήθηκαν Μικρασιάτες , που στήριξαν τους καταστατικούς σκοπούς της και βοήθησαν όποτε τους ζητήθηκε, τις δράσεις του συλλόγου αλλά παράλληλα πρόβαλαν με τον καλύτερο τρόπο την πόλη μας.
Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκε  η καθηγήτρια κα Αγνή Δεληκωνσταντίνου για την προσφορά της στην Ε.Μ.Θ. και η Προισταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας κα Αλεξάνδρα Χαραμή για την προσφορά της στην πολιτιστική ανάδειξη της πόλης της Θήβας. 
Σημείο αναφοράς η παρουσία του Προέδρου της Εστίας Νέας Σμύρνης κου Γιάννη Παπαδάτου καθώς και  των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Μικρασιατών Λιβαδειάς με την Πρόεδρό τους κα Αθηνά Τσίγκα.
Θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε το Δ.Σ. των παλαιμάχων Ιωνικού Αστέρα, το Λύκειο Ελληνίδων, το Σύλλογο Βλάχικου γάμου, τον σύλλογο Ισμήνη,  καθώς και το Δ.Σ. της μικτής Χορωδίας ΔΟΘ   που παρευρέθησαν  και φυσικά τα μέλη των τμημάτων του συλλόγου μας που συμμετείχαν με πολύ ενθουσιασμό.
Στην εκδήλωση είχαμε τέλος την χαρά να πρευρίσκονται  ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου, η Αντιπεριφεριαρχης περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά , ο Βουλευτής Βοιωτίας Ευάγγελος Μπασιάκος, ο Αντιδήμαρχος Ανδρέας Χατζησταμάτης και  Δημοτικοί Σύμβουλοι .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ