Eδώ... ξεπετάγεται η είδηση

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Σε κακό χάλι οι πινακίδες στη Λιβαδειά-Φωτογραφίες


  Σβησμένες, κολλημένα διαφημιστικά,μουτζουρωμένες πινακίδες, συνθέτουν την άθλια εικόνα της οδικής σήμανσης στη Λιβαδειά.
Η σήμανση της πόλης είναι σε άθλια κατάσταση, όπως βλέπουμε  στις πινακίδες του Δήμου Λεβαδέων. Δεν μπορεί στη  πρωτεύουσα της Βοιωτίας να υπάρχει εδώ και καιρό αυτή η κατάσταση.
ΑΣ ρίξει κάποιος υπεύθυνος μια ματιά  στο Ζάπειο,στην Ελευθερίου Βενιζέλου,στη Γεωργαντά αλλά και στις υπόλοιπες πινακίδες του δήμου που δείχνουν μια άσχημη εικόνα – εικόνα εγκατάλειψης.

    Θα υπάρξει κάποια παρέμβαση από τον Δήμο Λεβαδέων;;
Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης

6 σχόλια:

 1. Να επιληφθεί πάραυτα ο αρμόδιος πινακιδάκιας
  εάν δεν έχετε σας τον στέλνουμε αμεσότατα απο Αλίαρτο.
  Εργασία εγγυημένη και τελειώνουμε σε χρόνο dt

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όλη η παρεουλα το έχετε το ψυχολογικό τραλαλα 10.44. Αρχηγός και ΣΙΑ είστε για τον καναπε.

   Διαγραφή
  2. 10.44 μμ. Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.

   Έμμονες ιδέες και άγχος
   Οι έμμονες ιδέες και οι αρνητικές σκέψεις είναι ένα από τα πιο κοινά συμπτώματα της αγχώδους διαταραχής
   Η αγχώδης διαταραχή καθιστά σχεδόν αδύνατο την επιλογή να μπορείς να σκεφτείς καθαρά και να είσαι σε θέση να αποβάλλεις όλες τις έμμονες ιδέες που σε καταλαμβάνουν. Αυτές οι σκέψεις είναι σπάνια θετικές και συχνά σχετίζονται είτε με τους φόβους είτε με τα συναισθήματα που μας διακατέχουν. Σε πολλές περιπτώσεις ο συνεχής προβληματισμός προκαλεί περαιτέρω ανησυχία και συχνά οδηγεί σε περισσότερες εμμονές.

   Όλοι οι τύποι της αγχώδους διαταραχής μπορούν να οδηγήσουν σε έμμονες ιδέες.
   Η ιδέα της «εμμονής» είναι ότι δεν μπορεί κάποιος να επικεντρωθεί σε οτιδήποτε άλλο εκτός από ένα συγκεκριμένο θέμα (ή μερικά ζητήματα) και δεν έχει σημασία πόσο σκληρή είναι η προσπάθεια που καταβάλλεται απλά τίποτα δεν μπορεί να του αποσπάσει την προσοχή. Πολλοί άνθρωποι έχουν αυτές τις σκέψεις, χωρίς αγχώδεις διαταραχές. Για παράδειγμα, το πρώτο σας φλερτ πίσω στο γυμνάσιο πρέπει να σας έγινε έμμονη σκέψη, δεδομένου ότι η αγάπη σας ήταν το μόνο που μπορούσατε να σκεφτείτε. Αλλά όταν αυτές οι σκέψεις είναι αρνητικές ή να σας προκαλούν άγχος / στρες, τότε είναι πολύ πιθανό να πάσχετε από αγχώδης διαταραχή.
   Μην προσπαθείτε να τις σταματήσετε...

   Πολυάριθμες επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι η προσπάθεια για να "μην" σκεφτόμαστε για κάτι, στην πραγματικότητα μας αναγκάζει να το σκεφτούμε περισσότερο από ό,τι να μην προσπαθούσαμε καθόλου. Αυτό συμβαίνει γιατί ο εγκέφαλος μας συνεχίζει να μας υπενθυμίζει την σκέψη μας προκειμένου να μην τη σκεφτόμαστε. Είναι ένας περίεργος τρόπος που λειτουργεί ο εγκέφαλος και που καθιστά πολύ δύσκολο για κάποιον που θέλει να αποβάλλει τις έμμονες ιδέες να τις αποβάλλει πραγματικά.
   Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα για εκείνους που τους καταλαμβάνουν έμμονες ιδέες λόγο ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής. Εάν βιώσετε έντονα συναισθήματα από ντροπή ή φόβο για αυτές τις σκέψεις και προσπαθήσετε να τις αποβάλλεται ο εγκέφαλός σας θα σας αναγκάσει να τις σκέφτεστε ακόμη περισσότερο. Μην επικεντρώνεστε στις έμμονες ιδέες και προσπαθήστε να καταπολεμήσετε το άγχος σας στο σύνολό του

   Κουράγιο και περαστικα

   Διαγραφή
 2. Οι πινακίδες σας πείραξαν, οι δρόμοι που έχουν το κακό το χάλι, σας λένε κάτι; Χαλιά όλο το οδικό δίκτυο της πόλης, δυστυχώς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για παρέμβαση από το Δήμο Λεβαδέων δεν μας βλέπω.. Θέλετε όμως να βγάλουμε μία φωτογραφία με το Δήμο να δείτε για πότε μαζεύονται οι ενδιαφερόμενοι;
  Μόνο για φωτό κάνουν....
  Καλά να πάθουμε!!!!!
  Την Παρασκευή στο επιμελητήριο βλάχος με το Μαύρο Terios είχε παρκάρει παράνομα στο Δ της νησίδας στην πλατεία όπου πριν από αυτός ήταν το περιπολικό εκεί!! Μήπως του κράταγε την θέση!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Α και ξέχασα! Μαύρο terios με πορτοκαλί πινακίδες του δήμου λέω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ