Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Οι Δήμαρχοι της Βοιωτίας ενώνουν τις δυνάμεις τους για την αναβάθμιση του Προαστιακού



Οι Δήμαρχοι Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου, Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, Αλιάρτου - Θεσπιέων κ. Γεώργιος Ντασιώτης, Τανάγρας κ. Βασίλης Περγάλιας, Διστόμου-Αράχωβας-Ανντίκυρας κ. Γιάννης Γεωργακός, εκ μέρους του Δήμου Ορχομενού ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Νταβαλούμης και Αμφίκλειας - Ελάτειας κ. Γεώργιος Γώγος συναντήθηκαν χθες για δεύτερη φορά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Φίλιππο Τσαλίδη.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο βουλευτής Βοιωτίας κ. Νίκος Θηβαίος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ.  Παναγιώτης Θεοχάρης και ο Δ/ντης ΔΙΚΑΜ κ. Γιάννης Λύτρας.
Οι Δήμαρχοι πριν την συνάντησή τους με τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχαν υποβάλλει, όπως είχε συμφωνηθεί στην πρώτη συνάντηση, υπόμνημα με προτάσεις για την αναβάθμιση του πιλοτικού δρομολογίου του προαστιακού σιδηροδρόμου “Αθήνα – Τιθορέα – Αθήνα”. 
Οι υποβληθείσες προτάσεις στοχεύουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και στη βιωσιμότητα του δρομολογίου και αναλυτικότερα:
•    στην ανάγκη της έγκαιρης άφιξης στην Αθήνα του πρώτου δρομολογίου για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων
•    στην ανάγκη λειτουργίας  δύο επιπλέον σταθμών, στα Βάγια και στην Τανάγρα
•    στην σύνδεση με λεωφορείο των σιδηροδρομικών σταθμών με την Λιβαδειά, τον Ορχομενό, τα Βάγια και την Αμφίκλεια
•    στον εμπλουτισμό των δρομολογίων του προαστιακού με επιπλέον δρομολόγια για την επιστροφή των επιβατών
Κατά τη χθεσινή συνάντηση συζητήθηκαν όλες οι παραπάνω προτάσεις και συμφωνήθηκε η στήριξη του δρομολογίου, καθώς η λειτουργία του αποτελεί ομόφωνη – κοινή θέση ότι θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της περιοχής και ο κ. Τσαλίδης δεσμεύτηκε ότι μέχρι τις 15 Μαΐου θα παρουσιάσει την τελική πρόταση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Δημάρχους.


4 σχόλια:

  1. Δυστυχώς τίποτα από τις παραπάνω προτάσεις των δημάρχων δεν πρόκειται να γίνει, τουλάχιστον μέχρι την ολοκλήρωση της πώλησης στους Ιταλούς. Χρόνια τώρα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μας έχει αποδείξει ότι διοικείται από κολλημένα μυαλά που δεν παίρνουν εύκολα αποφάσεις . Είναι διορισμένοι από την εκάστοτε κυβέρνηση για να βγάλουν κάποιο χρέος προς αυτούς (συνήθως είναι αποτυχημένοι βουλευτές). Δήμαρχοι τζάμπα ο κόπος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τωρα χαιρεσαι γι αυτο; ειναι πολύ καλη και οργανωμένη η κινηση των δημάρχων και πολύ σωστές οι προτάσεις τους

      Διαγραφή
  2. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΨΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ......Και όποιος κατάλαβε τι εννοώ να το πει και σε μένα

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ