Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Επιτυχία είχε η δενδροφύτευση στο Νεοχώρι απο τον Σύλλογο Γυναικών-ΦΩΤΟ


Ο Σύλλογος Γυναικών Νεοχωρίου οι "ΕΝΝΕΑ ΜΟΥΣΕΣ" διοργάνωσε δενδροφύτευση,στην πλατεία  και στον περιβάλλοντα χώρο του Δημοτικού Σχολείου Νεοχωρίου, με δέντρα που  παραχώρησε η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ.α. Φανή Παπαθωμά.

Με μηχανήματα, του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων, πριόνια και αξίνες επί τω έργω, συνέβαλαν όλοι κάνοντας μια πολύ σοβαρή παρέμβαση στo xωριό και φυτεύοντας  Ακακίες Κωνσταντινουπόλεως, Κουτσουπιές, Κυπαρίσσια, Δάφνες και άλλα φυτά, με στόχο να ομορφύνουν και να αναδείξουν τους  χώρους.
Τη δενδροφύτευση στήριξαν έμπρακτα με την συμμετοχή τους, ο Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτης και ο αντιδήμαρχος κ.Μαλέσης.
Ιδιαίτερα συγκινητική η προσπάθεια των παιδιών που συμμετείχαν στην δενδροφύτευση,με  περισσή φροντίδα έσκαβαν όσο πιο βαθιούς λάκκους μπορούσαν και τοποθετούσαν προσεκτικά  τα μικρά δεντράκια.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά την αντιπεριφερειάρχη κ.α. Φανή Παπαθωμά και τον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη, για την βοήθειά τους στην δενδροφύτευση.
Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και έκαναν το χωριό μας πιο όμορφο…

5 σχόλια:

  1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΟ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΗΠΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΤΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΔΕΝΤΡΑ-ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ....ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το απο πανω σχόλιο θα μπουρουσε και να γραφτεί και ετσι: οτι και να κάνετε ΕΣΕΙΣ οι άλλοι για το χωριο ΜΑΣ ,πάντα θα υπαρχω ΕΓΩ που θα κανω μονο ΚΡΙΤΙΚΗ.

      Διαγραφή
    2. ΑΡΑΓΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ?...ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ....

      Διαγραφή
    3. ΑΡΑΓΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ;...ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ...

      Διαγραφή
    4. ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ..?ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΧΙ...ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ....ΛΙΓΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ...Υ.Σ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ....ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΡΑΣΙΝΙΖΟΥΝ.....ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ !!!

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ