Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Δύο συλλήψεις στη Θήβα για καταδικαστική απόφαση και λαθραίο καπνό

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί σε περιοχές της Βοιωτίας & Ευρυτανίας, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Κατασχέθηκαν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού

Συνελήφθησαν χθες (27-04-2017), σε περιοχές της Βοιωτίας και Ευρυτανίας, δύο (2) αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 31χρονος υπήκοος Βουλγαρίας και ένας 49χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί στη Θήβα, συνελήφθη ο 31χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, διότι τόσο στην κατοχή του όσο και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (112) γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή του Κερασοχωρίου, συνελήφθη ο 49χρονος από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού, συνολικού μεικτού βάρους (522) γραμμαρίων.

Οι ανωτέρω ποσότητες καπνού θα σταλούν στα αρμόδια Τελωνεία, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Συνελήφθη ημεδαπή στη Θήβα, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Συνελήφθη, χθες (27-04-2017) το πρωί στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μία 38χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε η από 22-02-2017 Απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας.
Σύμφωνα με την ανωτέρω Απόφαση, η 39χρονη καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε (5) ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε αρμοδίως και διατάχθηκε η φυλάκισή της σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ