Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Γαλλία-Δίστομο- Δελφοί οικογενειακώς με ποδήλατα-ΦΩΤΟ

ΓΑΛΛΙΑ- ΔΕΛΦΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, ...ΜΕΣΩ ΔΙΣΤΟΜΟΥ!

Ενα ζευγάρι Γάλλων με τρία κουτσούβελα κανουν ποδηλατικό τουρισμό στην Ελλάδα και βρέθηκαν στα μέρη μας με προορισμό τους Δελφούς, μέσω Διστόμου Βοιωτίας!

Χθες ντάλα ο ήλιος  με το θερμόμετρο να δείχνει 25+ βαθμούς C οι ''παράξενοι ταξιδιώτες'' εντυπωσίαζαν τους οδηγούς και τους επιβάτες των διερχόμενων αυτοκίνητων στον δρόμο Λιβαδειας -Διστόμου και τους χαιρετούσαν με κορναρίσματα.

Η γυναικα έσερνε με το ποδήλατό της τρίκυκλο καροτσάκι-κούνια με το μωρό τους και μπροστα είχε δυο  σακβουαγιάζ με τα μωρουδιακά! Και ακολουθούσε ο άντρας με "συνδεδεμένα" μπρος πίσω από το δικό του, τα' μικρά ποδήλατα των άλλων δυο παιδιών τους (5-6 ετών)!
Σε οδηγούς που τους ρωτούσαν ουσιαστικά εν κινήσει είπαν ότι  έρχονται από Γαλλία και πάνε στους Δελφούς- με διανυκτέρευση στην κωμόπολη του Μαρτυρικού Διστόμου.
Η οικογενεια έφθασε νωρίς το απόγευμα στο Διστομο και κατέλυσε σε ένα από ξενοδοχεία της Πάνω Πλατείας του Διστόμου...
Μέχρι να τακτοποιησουν τα πράγματα οι γονείς , οι δυο μεγαλύτεροι από τα παιδιά, αλώνιζαν χαρούμενα κάτω από τον ίσκιο του πλάτανου με την βρύση δίπλα..Μάλιστα καταχάρηκαν όταν ένας κάτοικος τους έδειξε τις φωτογραφίες τους στο Φέισμπουκ που είχε τραβήξει νωρίτερα στον δρόμο! Οι ερωτήσεις τους πόσο  ανηφορικός είναι ο δρόμος μέχρι τους Δελφούς...

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ