Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λιβαδειά και Θήβα

Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ (8) άτομα, σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που διενεργούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, από χθες (11-04-2017) το μεσημέρι έως και σήμερα (12-04-2017) μεταμεσονύχτιες ώρες, σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, συνολικά οκτώ (8) άτομα, κατηγορούμενα για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:
•    (3) ημεδαποί σε περιοχές της Λιβαδειάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.

•    (2) ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας και στην Οινόη Βοιωτίας αντίστοιχα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών. Επιπλέον ένας εκ των συλληφθέντων κατηγορείται και για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
.


•    (1) ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας.

•    (1) ημεδαπός στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευρυτανίας.

•    (1) ημεδαπός στις Λιβανάτες, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, ναρκωτικά δισκία και ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Σημειώνεται ότι οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.



2 σχόλια:

  1. Ενα μεγάλο μπραβο στους αστυνομικούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΥΤΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΙΟΥΣ ΕΞΩ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ