Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Μήνυμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Αλιάρτου Θεσπιών για την Εργατική Πρωτομαγιά



Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες !
Για έβδομη συνεχή χρονιά και με τάση προς το χειρότερο όλοι οι εργαζόμενοι, οι αγρότες μας και οι συνταξιούχοι του δήμου μας όπως άλλωστε και όλοι οι Έλληνες υφίστανται έναν πρωτοφανή βιασμό από τις πολιτικές που έφεραν στην χώρα μας τα μνημόνια και αυτές που τα συνεχίζουν χωρίς να νοιώθουν καθόλου ντροπή : Άνθρωποι χωρίς πολιτικό ανάστημα διαχειρίζονται τις τύχες μας σαν να μην υπάρχουμε υπακούοντας τυφλά στα ντόπια και ξένα αφεντικά τους: ισοπεδώνουν τα πάντα σέρνοντας το εργατικό δυναμικό της χώρας σε εξευτελιστικές συμβάσεις εργασίας όπου αυτές υπάρχουν, σπρώχνουν και δείχνουν τον δρόμο του ξενιτεμού στον μέλλον της χώρας μας στους νέους μας και τέλος βάζουν στο κρεβάτι του Προκρούστη τους συνταξιούχους μας και ανάλογα με τις ορέξεις τους, τους πετσοκόβουν. Τι θα  κάνουμε λοιπόν!!!

Θα τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν το έγκλημα εις βάρος μας; Και επειδή ποτέ δεν μας χαρίστηκε τίποτα, καιρός είναι να ξεσηκωθούμε και να διεκδικήσουμε το αυτονόητο! Που δεν είναι άλλο από το δικαίωμα στην αξιοπρεπή δουλειά και ζωή.

Φίλες και φίλοι η πρωτομαγιά δεν είναι πανυγηράκι και αργία να το γιορτάσουμε με σουβλάκια και μπύρες στον καταρράκτη, όπως κάποιοι ευαγγελίζονται.
 Η εργατική πρωτομαγιά είναι ΑΠΕΡΓΊΑ και σας καλούμε όλους να πάρουμε μέρος στις εκδηλώσεις και τα συλλαλητήρια για να διατρανώσουμε  την αντίθεση μας σε όσα μας συμβαίνουν και να τιμήσουμε όσους θυσιάστηκαν για τα ιδανικά της ζωής της αξιοπρέπειας και της εργασίας .
Ζήτω η εργατική πρωτομαγιά!

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
Φίλιππος Σαγάνας

23 σχόλια:

  1. Ωραίο κείμενο ,όπως τα παλιά καλά χρόνια.
    Άντε Φίλιππα και στη Βουλή τώρα .Γιατί ο Καρακώστας,ο Θηβαίος,Κουτσούμπας,Καράμπελας,Αγάτσα,κ.α. είναι καλύτεροι?
    ΣΥΝΘΗΜΑ: Όλος ο Αλίαρτος είναι μαζί σου μια γροθιά μια ψυχή για το δύσκολο αγώνα στη ΒΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανατριχιασαάααααααα!!!που χαθηκες τόσο καιρό ΣΥΝΤΡΟΦΕ μας ελλειψαν τα πολιτικά σου μανιφεστα. Είχαμε ξεμεινει απο πολιτική γραμμη. Χάθηκε κι ο υπαρχηγός μαζι σου.
    Πες μας λοιπόν ω Προφήτη - προφητακη:αν πάω στο συλλαλητηριο του ΠΑΜΕ μετά μπορώ να πάω στον καταρρακτη η θα με διαγραψεις;;
    Αν παω στον καταρρακτη μέχρι ποσα σουβλακια μπορω να φαω;; η ειναι βαριά νηστεία και δεν επιτρεπεται;;;
    Μπυρα στο λεω μόνος μου δε θα πιω. Ειναι πολύ βαριά καπιταλιστικη κραιπαλη και οι παραβατες πρεπει να εξοριστουν .
    Χαιρομαι ΣΥΝΤΡΟΦΕ που βαζεις φρενο στους ιντστρουχτορες και σαφώς τα ίδια πρέπει να ειπες και στο δημοτικό συμβούλιο για την προβολη του καταρρακτη. Σε λιγο θα μπω στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ να βρω την απόφαση που ΣΙΓΟΥΡΑ καταψηφιζεις και συ και οι αλλοι σύντροφοί,για νατην ΤΡΙΨΩ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ οσων μας δουλευουν.
    Αγωνιστικους χαιρετισμους ΣΥΝΤΡΟΦΕ. Ελπιζω να σε δω στο συλλ αλητηριο στο μαχητικο μπλοκο των εργολαβων. Εγώ μεταξυ μας σου λέω θα πεταχτω και στον καταρραχτη να φακελωσω τους αντεπαναστατες και να στους δωσω.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΔΩ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΤΟ ΧΕΛΙΔΟΝΙ ΚΑΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ΑΚΡΙΒΗ.
    ΦΑΤΕ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
    ΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΖΙΟΥ ΣΤΙΣ 10.00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο μάζι θα είναι και ο υπέροχος δημοτικός σύμβουλος ο πινακίδας ντε να ρυθμίζει την κίνηση η δεν θα τον αφήσεις?

      Διαγραφή
    2. εσύ ζητα τη διεύθυνση του ψυχιατρου,ξέρεις από που.

      Η εμμονή είναι ψυχική νόσος που αντιμετωπίζεται πλέον.μην το αφήνεις. Άλλος τρόπος θεραπείας είναι το σοκ που προκαλεί μια δικαστική απόφαση.εκεί όπως λένε στη λιμανίσια γλώσσα σφίγγουν οι κ@λοι και περνούν όλες οι ασθένειες. Σύντομα προβλέπω να θεραπευτείς

      Διαγραφή
  4. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΥΜΝΝΟΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ

    https://www.youtube.com/watch?v=sdOGbmQHycU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενα πολιτικό κείμενο από τη στιγμή που δημοσιεύεται ανήκει πλέον στο κοινό που το διαβάζει και ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύει όπως νομίζει.
    επιχειρώ λοιπόν τη δική μου ερμηνεία στο κείμενο του αρχηγού της Λ.Σ. Αλιάρτου Θεσπιών.
    Το πρώτο μέρος του κειμένου είναι το κλασικό μοτίβο των αντίστοιχων διαγγελμάτων του πολιτικού φορέα αυτής της παράταξης (του ΚΚΕ ) που διαχρονικά δημοσιεύει και το εκφράζει ακόμα και με συγκεκριμένες -ομοιες παντού-λέξεις. Σε αυτό το κομμάτι του κειμένου,μόνο πολιτικά μπορεί κάποιος να διαφωνήσει,λόγω διαφορετικής ιδεολογίας,η οποία τα τελευταία χρόνια και αυτή έχει αμβλυνθεί για αυτό βλέπουμε και δεξιά κόμματα να χρησιμοποιούν περίπου την ίδια φρασεολογία. Είναι όμως ,σε κάθε περίπτωση μια ξεκάθαρη πολιτική άποψη την οποία τη σέβεσαι ακόμη κι αν διαφωνείς. Ένας καθαρός Κομουνιστής αυτό λέει και πάει στο συλλαλητήριο.
    Το δεύτερο μέρος του κειμένου όμως αποδεικνύει ότι αυτός που το έγραψε δεν πολυπιστεύει στο πρώτο-ιδεολογικό- κομμάτι κι αυτό γιατί αφήνει μια φτηνή εμπάθεια να επισκιάσει την ιδεολογική του ταυτότητα ,η οποία σαφώς δεν είναι κομουνιστική.
    Η εμπάθειά του αυτή,ασυναίσθητα τον εκθέτει,καθώς ουσιαστικά χαρακτηρίζει για τα πανηγύρια τους δημότες και οικογενειάρχες που θα επισκεφτούν τον καταρράκτη της Πέτρας,το Χαλίκι ή την Πουρνάρα της Ευαγγελίστριας,τον Προφήτη Ηλία στο Μάζι και πολλές άλλες εξοχές,ακόμα κι αν κάποιοι από αυτούς πριν πάνε εκεί,περάσουν και από κάποιο συλλαλητήριο,αγνοώντας ότι έχει πλέον εδραιωθεί στα έθιμα της ημέρας η εκδρομή στη φύση που κανένα κομουνιστικό μανιφέστο δεν την απαγορεύει.
    Η θέση του συντάκτη αυτού του κειμένου σαφώς επιδεινώνεται και εκ των γεγονότων ,ότι κανένας σύντροφός του της ίδιας παράταξης σε δημοτικά συμβούλια άλλων δήμων , δεν έβγαλε παρόμια ανακοίνωση που να προσβάλει
    τους δημότες του για τις όποιες επιλογές τους και επίσης ,απ'το ότι δεν τοποθετήθηκε αρμοδίως στα όργανα που συμμετέχει προκειμένου να αποτρέψει τα "πανηγυράκια" που καταγγέλει,όπως φαίνεται από τις αναρτημένες αποφάσεις που μάλιστα υπερψηφίζει.
    Ως εκ τούτου ο καθένας μας δικαιούται να υποθέσει είτε την ανεπάρκειά του στην εκπροσώπησή μας,είτε την σκόπιμη,αλλά σαφώς καταδικαστέα, εμπάθειά του με πρόσωπα,είτε την απολυτη σύγχυσή του. Ότι κιαν είναι όμως τον καθιστά πολύ χαμηλού πολιτικού αναστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΠΕΤΡΑ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΩΣ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σύντροφε του παρελθόντος Φίλιππα. Η κομμουνιστική Ρωσία πέθανε και η Κίνα καπιταλοποιήθηκε. Η Κούβα άνοιξε τα σύνορα και παρακαλά τις ΗΠΑ για επενδύσεις, ενώ η Βενεζουέλα παραπέει... Ανοίξε τα μάτια σου,για πες μας αύριο σε ποια συγκέντρωση θα πας να φωνάξεις κατά των εργολάβων και μεταααά νααα τα μπουκάλια μπύρας με τον νεόφερτο σύντροφο να συκοφαντείτε το αποχετευτικό και το στάδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΨΗΛΟΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΓΡΑΦΕΤΕ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΛΥ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΥΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ. Ο ΣΑΓΑΝΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ,ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ. ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΠΟΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΣΑΓΑΝΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ.ΕΝΟΙΑ ΣΑΣ ΩΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΕ. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΟΤΑΝ.ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΙΧΕ ΕΝΑΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ Χ.Α. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενναιε και ατρομητε ΣΥΝΤΡΟΦΕ πολιτικε γιγαντα και αδιαφθορε τόσο σοβαρές καταγγελίες γιατί τις λες ανώνυμα κα ανορθογραφα;; τι φοβασαι;

      Εγώ οταν σε στηριξα και ημουν και υποψήφιος μαζι σου δεν στηριζα ανωνυμους σχολιαστες.
      ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ

      Διαγραφή
    2. Συντροφε φιλιππα. Σε θαυμαζω γιατί αλήθεια απαιτεί τσαμπουκα το copy -paste .υποκλινομαι στη γενναιοτητα σου και κερναω μπυρα με σουβλακι

      Διαγραφή
    3. Και κακώς εβαλες τα γαρυφαλλα. Τη φωτογραφια σου επρεπε να βαλεις. Συμβολο αντίστασης και επανάστασης. ΛΕΝΙΝ, ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ,ΜΑΟ,ΧΟ ΤΣΙ ΜΙΝ,ΚΙΜ ΙΛ ΓΙΟΥΝΚ, ΣΑ ΓΑ ΝΑ . ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.

      Διαγραφή
    4. ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ!!!
      Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημενες πηγές οι ηγέτες της comision,του eurogroup,καθώς και των G20 σε έκτακτη τηλεδιασκεψη απο νωρίς το πρωί συζητουν την αναδιανομη του παγκοσμιου πλούτου στους φτωχούς, απορους και συνταξιουχους . Επίσης την δημιουργία κοινωνικων παντοπολειων και ιδρυματων για τους κεφαλαιουχους που θα μεινουν στην ψαθα......ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ

      Νεότερα.. ..
      Πριν απο λίγο συμφωνήθηκε όλοι οι Συμμετέχοντες στην τηλεδιασκεψη να μεταβουν αεροπορικώς στους ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΙΑΓΑΡΑ για να υπογράψουν τη συμφωνία. Συμφωνα με ασφαλεις πληροφορίες λόγω τυψεων θα πηδηξουν απ τον καταρρακτη τραγουδωντας το "pantiera rosa".
      Αφορμη για ολες αυτες τις εξελλιξεις αποτελεσε το θαρραλεο και προτοτυπο διαγγελμα του αρχηγού της Λ.Σ Αλιαρτου Θεσπιων που αιφνιδιασε τους παντες παγκοσμίως. Οι Ηγέτες ΑΦΟΥ ΚΟΙΤΑΧΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ δακρυσαν αγκαλιαστηκαν και αποφασισαν τα παραπανω.

      Η παγκόσμια εργατια υποκλεινεται στο απαραμιλλο και μοναδικης έμπνευσης θάρρος του αρχηγού
      .

      Διαγραφή
    5. ΑΞΗΩΣ
      ΜΠΡΑΒΩ ΣΗΝΤΡΩΦΕ
      ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΣ
      ΑΝΤΕ ΑΜΩΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΔΗΑ ΤΟΡΑ ΝΑ ΒΩΣΚΥΣΟΥΝ

      Διαγραφή
  9. ΜΕ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΗΡΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΗΚΑΣΜΕΝΗ Η ΑΛΙΑΡΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΠΩΣ Ο ΠΙΝΑΚΙΔΑΚΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλε 3.00μμ.Ο σοβαροτερος λογος που πρέπει να γυρισουν στα σχολεία τους οι σημερινοί δημοτικοι αρχοντες και σύμβουλοι ειναι γιατι εχει ξεφυγει η κατασταση με τους ανορθογραφους λογω Έλλειψης εκπαιδευτικών ..ΕΛΕΟΣ !!!!!! Κάντε μια προσπάθεια την έχετε ξεσκισει τη γλώσσα

      Διαγραφή
  10. Αγαπητέ ψυχίατρέ μου σε ρώτησα πότε κοιμάσαι το βράδυ θυμάσαι τότε που ολονυχτίς έγραφες σχόλια όπως καλή ώρα τώρα κατά φιπάς.
    Δυστυχώς βλέπω ότι το ίδιο κάνεις και την ημέρα.
    Σε ερωτώ λοιπόν,πότε θα βρεις χρόνο να διοικήσεις.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 5.34 μμ. Εμένα δε με ρωτησες ποτέ τίποτα πρώτον γιατί δε με ξέρεις και δεύτερον αν με ήξερες εγώ θα ρωτουσα και όχι εσύ.
      Ακου λοιπον και αν θέλεις παρε το σοβαρά υποψη σου.
      Διερευνησε την περιπτωση να πασχεις από "εμμονικο προσδιορισμό ειδωλου" . Σε τετοια περιπτωση ο άρρωστος ψυχισμος αναζητά ένοχο σε οτι τον ενοχλεί η δεν το καταννοει. Αδυνατεί να καταλάβει πως υπαρχουν πολλοί που θα μπορούσαν και να εχουν και να διατυπωνουν την ιδια αποψη και αυτός πάντα την αποδίδει στο "είδωλο "που εμμονικα προσδιορισε. Η διαταραχη αυτή ενοχοποιειται για πολλές αναιτιες για μας πράξεις βίας η και εγκληματικες.
      Σε αρχικό στάδιο αντιμετωπιζεται με ψυχοθεραπια και Χωρίς φαρμακευτική αγωγή, ενώ σε προχωρημενο στάδιο με βαριά φάρμακα η και εγκλεισμο λογω επικινδυνότητας.
      Χωρίς πλάκα κοιτα το

      Διαγραφή
    2. Δεν λες κάτι νέο.Ακριβώς το ίδιο έγραφες και στο post το προηγούμενο. Εννοώ όταν έμενες άυπνος και έκαμες επίδειξη ψυχιατρικής κουλτούρας.
      Α να ξέρεις ότι η αγωγή που συνέστησες δεν απέδωσε σε εμένα.Σε σένα πιθανώς να σε βοήθησε.
      Περαστικά σου

      Διαγραφή
    3. 6.59μμ.ευχομαι κι ελπίζω να μη σε έχω πελάτη

      Διαγραφή
  11. Αρχηγε να ρωτήσω κάτι; " το πανηγυρακι στον Καταρράκτη που κάποιοι ευαγγελιζονται"" οπως γράφεις απαγορεύεται! !!!! Το συντροφικο πανηγυρακι σε εξοχή γειτονικού δήμου με στελέχη σου επιτρέπεται; ;;;;
    ΙΧΝΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεγαλε ΑΡΧΗΓΕ ,δεν είναι που δε σε ειδα στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ,οχι οτι το περιμενα κιόλας, δεν είναι που δεν πηγες στον Καταρράκτη γιατι θα πήγαινε το φτησιμο βροχή, αλλά ρε μπαγασα ειχε κι άλλες εξοχες εδώ γύρω,μηπως πηγες μαζι με τα στελεχη σου και εσυ σε γειτονικό δήμο; θα μαθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ