Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

1ος Αγώνας Αγάπης Δομβραίνας-Θίσβης

Η Σωληνουργεία Κορίνθου σε συνεργασία με την ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. Α.Ε, θα διοργανώσουν τον « 1ο αγώνα Δρόμου Αγάπης», υπό την αιγίδα του Δήμου Θηβαίων και του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας.

Σκοπός αυτής της ενέργειας είναι να προάγουμε τον αθλητισμό, την υγεία και το ευ αγωνίζεσθε και ταυτόχρονα την αλληλεγγύη και την αγάπη για τον συνάνθρωπο μας. Ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει ότι επιθυμεί σε τρόφιμα ή ρούχα, τα οποία θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη μέσω των Δημοτικών Αρχών.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 07 Μαΐου 2017 και ώρα 10 πμ. Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα γίνει από την πλατεία της Δομβραίνας και θα υπάρχουν βασικά δύο διαδρομές μία μικρή (1,0 χλμ) και μια μεγάλη ( 7,0χλμ), πέριξ των χωριών Θίσβης και Δομβραίνας.

Στην μικρή διαδρομή θα συμμετέχουν μαθητές του δημοτικού και γυμνασίου, ενώ στην μεγάλη διαδρομή θα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι υπόλοιποι. Επίσης θα υπάρχουν και μικρότερες αποστάσεις για παιδιά νηπίου και πρώτων τάξεων δημοτικού.

Τον γενικό συντονισμό και οργάνωση (χρονομέτρηση κ.λπ.) θα αναλάβει ειδικό γραφείο διοργάνωσης αγώνων δρόμου, τα έξοδα του οποίου φυσικά θα αναλάβει εξολοκλήρου η εταιρεία μας. Μετά την λήξη των αγώνων θα γίνει και βράβευση των νικητών.

Παρακαλούμε πολύ όλες τις τοπικές κοινότητες, τους αθλητικούς και τοπικούς συλλόγους να συνδράμουν με την συμμετοχή τους, για την επιτυχή διοργάνωση του, ώστε αυτός ο αγώνας να γίνει θεσμός, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ