Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Να γιατί δεν πρέπει να τρως φαγητό, στο οποίο έχει κάτσει μύγα…

Εάν είναι η ώρα του φαγητού  σου, θα σου προτείναμε να διαβάσεις κάποιο άλλο άρθρο γιατί πρόκειται να μάθεις κάποια πολύ αηδιαστικά νέα…Θέλουμε λοιπόν να είσαι έτοιμος γιατί θα σου αποκαλύψουμε γιατί δεν πρέπει ΠΟΤΕ να τρως φαγητό, πάνω στο οποίο έχει κάτσει μύγα… Ναι ακόμα και αν έχει κάτσει για μια τόση δα στιγμούλα… Και όχι με το να φυσήξεις λίγο το φαγητό, δεν αλλάζει τίποτα!

Αρχικά, να ξεκαθαρίσουμε κάτι, το οποίο λογικά φαντάζεσαι αλλά δεν θέλεις να παραδεχτείς: Οι μύγες τρώνε ό,τι πιο αηδιαστικό υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη, όπως περιττώματα, σκουπίδια και σάπια νεκρά ζώα. Σιχαμένο, το ξέρουμε! Και σαν να μην έφτανε αυτό, επειδή οι μύγες δεν μπορούν να μασήσουν (ποιος να το φανταζόταν!;), ρίχνουν ένζυμα στο φαγητό τους για να διαλυθεί, ώστε να μπορούν να το φάνε. Με λίγα, λόγια κάνουν εμετό πάνω στο φαγητό σου!

Και όμως, αυτός δεν είναι ο πιο σοβαρός λόγος για τον οποίο δεν πρέπει ποτέ να τρως φαγητό, στο οποίο έχει προσγειωθεί πάνω μύγα…Ο πιο σοβαρός κίνδυνος βρίσκεται στο σώμα της μύγας και συγκεκριμένα στις μικροσκοπικές του τρίχες και στα πόδια της, τα οποία μεταφέρουν βακτήρια και ιούς. Τα μικρά αυτά έντομα, λοιπόν, μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες, όπως δυσεντερία και χολέρα, σε μόλις ένα δευτερόλεπτο, απλά και μόνο επειδή αποφάσισαν να…ξαποστάσουν πάνω στο ψωμί στη ταβέρνα!

Το ξέρουμε…ήταν αηδιαστική είδηση αλλά έπρεπε να μάθεις την αλήθεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ