Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Κορυφαίος προπονητής στη Βοιωτία ο Άγγελος Κυριάκου από την Ξηρονομή

Και κύπελλο με τον Επαμεινώνδα
Ο Άγγελος Κυριάκου είναι αναμφισβήτητα ο κορυφαίος προπονητής στη Βοιωτία την περίοδο που πέρασε οδηγώντας τον Αμβρυσσέα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ τον… οδήγησε και στον τελικό του κυπέλλου.

Ο 51χρονος προπονητής από την Ξηρονομή ανέλαβε την ομάδα του Διστόμου από την αρχή της ποδοσφαιρικής περιόδου και δείχνοντας σοβαρότητα, πειθαρχία, εργατικότητα, μεθοδικότητα και υπομονή την «οδήγησε» στην Γ’ Εθνική κατηγορία τελειώνοντας το πρωτάθλημα με 24 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα.
Η παρουσία στον πάγκο του Άγγελου ήταν καταλυτική στο να επιτευχθεί ο στόχος αφού το πρωτάθλημα ήταν λίαν ανταγωνιστικό με την παρουσία δυο ακόμα ισχυρών ομάδων του Κιθαιρώνα και του Υπάτου.
Μάλιστα σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα ο Άγγελος Κυριάκου δεν άφησε καθόλου την κορυφή.
Ξεκίνησε με την πρώτη θέση και τελείωσε με την πρώτη…

Και φυσικά η επιλογή των ανθρώπων του Αμβρυσσέα να εμπιστευτούν τον Άγγελο τους δικαίωσε κατά τον καλύτερο τρόπο αφού ο προπονητής της ομάδας του Διστόμου αποδείχθηκε ο «άγγελος» τους…
Δικαιότατα λοιπόν αναδεικνύεται ο κορυφαίος προπονητής της σεζόν




Το who is who
Ο Άγγελος Κυριάκος γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1966 και κατάγεται από την Ξηρονομή.
Ως ποδοσφαιριστής έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα της Θήβας όπου αγωνίστηκε επί 11 συναπτά έτη και ήταν και ο «κάπτεν» των «βυσσινί». Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ξηρονομή (από κει ξεκίνησε), Πελοπίδα, Επαμεινώδα και Οπούντιο. Με την ομάδα του Μαρτίνου πήρε και το πρωτάθλημα στη Φθιώτιδα και την άνοδο στη Δ’ Εθνική.
Ως προπονητής έχει καθήσει στον πάγκο του Επαμεινώνδα, του Ελλοπιακού, του Απόλλωνα Ακραιφνίου και του Αμβρυσσέα.
Φέτος με τον Αμβρυσσέα πήρε το πρωτάθλημα, ενώ την προηγούμενη σεζόν κατέκτησε με τον Επαμεινώδα το κύπελλο Βοιωτίας κόντρα στον Αμβρυσσέα. Επίσης με τον Απόλλωνα αναδείχθηκε πρωταθλητής στη β’ κατηγορία.
Είναι παντρεμένος με την Ελένη Σεβνταλίνα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ