Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Λουλουδάτη και άκρως… χορευτική η Πρωτομαγιά στην Τανάγρα-ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ


Μία διαφορετική εικόνα από αυτή που παρουσιάζει κάθε μέρα,  εμφάνισε χθες τη Πρωτομαγιά η πλατεία της Τανάγρας,λόγω της ανθοκομικής έκθεσης, που φιλοξενήθηκε στο χώρο της.

Βασιλικοί,Λεβάντες,Γεράνια,Ερωτάκια,Γαρδένιες και ένα σωρό άλλα λουλούδια της εποχής πλημμύρισαν την πλατεία,   στην Ανθοκομική Έκθεση που διοργάνωσε για 6η συνεχόμενη  χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τανάγρας  "ΠΟΙΜΑΝΔΡΟΣ" σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΤ του Δήμου Τανάγρας.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη,  σύμφωνα με τους διοργανωτές ξεπέρασε τα 700 άτομα  και δεν ήταν λίγοι αυτοί που φεύγοντας είχαν ένα η περισσότερα φυτά στα χέρια.
 

Στη πλατεία οργανώθηκε γιορτή με δημοτική ορχήστρα  απο τον Σύλλογο,με σουβλάκια,αναψυκτικά,μπύρες  και όλοι όσοι παραβρέθηκαν εκεί διασκέδασαν  με τραγούδια απο την  Αγγελική Λαζάρου,δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στον τρόπο με τον οποίο η Τανάγρα υποδέχθηκε  τον Μάη.


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τανάγρας "Ποίμανδρος" ευχαριστεί
όλους σας για την παρουσία σας σήμερα!!!Ευχαριστούμε για τη στήριξή σας στο σύλλογο ,για το ατελείωτο κέφι σας...Μας δίνεται τη δύναμη να συνεχίσουμε με περισσότερες εκδηλώσεις για τον τόπο μας....Τα καλύτερα θα ακολουθήσουν.....
Με εκτίμηση το Δ.Σ
 
 Πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ