Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Αυτοί είναι οι εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ στην Βοιωτία

« Ολοκλήρωση της διαδικασιών ανάδειξης Προέδρου Νομαρχιακής και τοπικών συμβουλίων της ΟΝΝΕΔ στην Βοιωτία »


Ολοκληρώθηκε στην Βοιωτία, με πλήρη διαφάνεια αλλά και τηρώντας στο έπακρο όλες τις καταστατικές διατάξεις  της ΟΝΝΕΔ, η διαδικασία ανάδειξης Προέδρου Νομαρχιακής Επιτροπής καθώς και των τοπικών οργανώσεων της Λιβαδειάς και Θήβας.
Θέλουμε καταρχάς να ευχαριστήσουμε τα μέλη της ΟΝΝΕΔ από όλη την Βοιωτία, τόσο αυτούς που εγγράφηκαν για πρώτη φορά αλλά και όσους επιβεβαίωσαν τη εγγραφή τους μέσα από την πρωτοποριακή και  αδιάβλητη διαδικασία που ακολουθήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα της οργάνωσης. Η εγγραφή νέων μελών, η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποτελεί οδηγό αλλά μας γεμίζει και με ευθύνες προκειμένου να μπορέσουμε να εκφράσουμε πολιτικά, τις ελπίδες και τις αγωνίες των νέων ανθρώπων για ένα καλύτερο αύριο. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Θάνο Κολοβό, Υπεύθυνο οργανώσεων Επαρχίας της ΟΝΝΕΔ, για την άψογη συνεργασία.
Η ΟΝΝΕΔ και εδώ στην Βοιωτία, θα σταθεί στην πρώτη γραμμή του αγώνα του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να απαλλαχθεί η πατρίδα μας όσο πιο σύντομα γίνεται από τον Σύριζα και τις καταστροφικές πολιτικές του, που έχουν οδηγήσει σε τέλμα ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία και ειδικά εμάς τους νέους ανθρώπους.

Αναλυτικά  εκπρόσωποι  της ΟΝΝΕΔ  στο νομό Βοιωτίας  έχουν ως  εξής:

Πρόεδρος  της  Νομαρχιακής  Επιτροπής :
Καλοπήτας Θεόδωρος

Ενώ οι νέες συνθέσεις των τοπικών συμβουλίων , ανανεωμένες σε ποσοστό της τάξεως πάνω από 50% σε σχέση με τις περσινές εκλογές, έχουν ως εξής:

Τοπική  Οργάνωση  Λιβαδειάς:
Ζυγογιάννης  Γεώργιος
Κελέρμενος  Ιωάννης  
Λέτης  Επαμεινώνδας  
Μαλούχος  Δημήτριος      
Παπαθεοδώρου  Αθανάσιος  

Τοπική  Οργάνωση  Θήβας:
Αργύρη   Μαγδαληνή- Αντιγόνη  
Μελετίου  Γεώργιος      
Τσέλλος  Δημήτριος  
Τσέλλος  Ελευθέριος
Τυρηνοπούλου  Μαργαρίτα

ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ