Τρίτη 2 Μαΐου 2017

E.K.ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ:Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΝΕΚΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ 4ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛIΚΟ  ΚΕΝΤΡΟ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

     Η  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΤΩΝ  ΝΕΝΕΚΩΝ  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ  ΥΠΕΓΡΑΨΕ    ΤΟ 4ο    ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ  ΚΑΙ  ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ

   
Η  κυβέρνηση των Νενέκων   ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ υπέγραψε  4ο  μνημόνιο, όπου ξεπουλάει ότι έχει απομείνει από τη Δημόσια περιουσία, αφορολόγητο 5.680 €, μείωση συντάξεων και κόλαφο στα εργασιακά , άνοιγμα των Καταστημάτων τις Κυριακές, απελευθέρωση των απολύσεων,  πλήρη υποταγή και εξαθλίωση του λαού μας για να μείνουν πάση  θυσία στις καρέκλες τους,  συνεχίζοντας το καταστροφικό έργο των κυβερνήσεων Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ .
Μόνο με ταξικό αγώνα και ανυπακοή απέναντι στις κυβερνήσεις των υποτακτικών θα ανατραπούν τα αντιλαϊκά, αντικοινωνικά μέτρα που υπογράφουν.



                                          Για       το       Δ.Σ.

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


     ΣΤΑΘΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ

7 σχόλια:

  1. ΣΤΑΘΑ,ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ.ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΕΣΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΥΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΠΥΡΕΣ ΧΟΡΟ Κ.Λ.Π. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ Ο ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ.ΠΩΣ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ που πηγες τη Πρωτομαγιά απλε ψηφοφορε;

      Διαγραφή
  2. Δεν ξέρει απο που να πιαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν κοιτάζει να συντηρήσει το Εργατικό Κέντρο που έχει γίνει σκουπιδότοπος και να δοθεί για χρήση στην πόλη αλλά κοιτάζει να προβληθεί με εξώδικα και δελτία τύπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια απορία, γιατί δεν υπογράφουν σαν ΔΣ του ΕΚ αλλά υπογράφουν ονομαστικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AΝΩΝΥΜΕ 11.58.ΑΦΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ. ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΡΩΦΑΝΩΣ ΕΙΧΕΣ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιος είσαι εσύ που αισθανεσαι την αναγκη να απαντάς ανώνυμα σε ανωνυμους;;;; και οποιος κι αν είσαι γιατί νομίζεις ότι το ερώτημα απευθύνεται σε σένα;;

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ