Τρίτη 2 Μαΐου 2017

ΠΕ Βοιωτίας: Xορήγηση 29 αδειών υπαιθρίου πλανοδίου εµπορίου


   Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας πρόκειται να χορηγήσει 29 άδειες υπαιθρίου πλανοδίου εµπορίου για το έτος 2017 όπως περιγράφονται στον παρακάτω πίνακα.

Συγκεκριµένα οι προς χορήγηση άδειες περιγράφονται παρακάτω:


Προς τούτο προσκαλεί κάθε ενδιαφερόµενο να υποβάλλει µε αίτησή του, παρακάτω αναφερόµενα δικαιολογητικά από 2/5/2017 έως 17/05/2017. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την αίτηση είναι:

1. Πιστοποιητικό Ανεργίας

2. Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σηµειώµατος

3. Φωτοαντίγραφο Αστυνοµικής ταυτότητας

4. Υπεύθυνη ∆ήλωση στην οποία ο/η αιτών δηλώνει ‘ότι δεν κατέχει ο ίδιος, ο/η σύζυγος και τα τέκνα αυτού, άλλη διοικητική άδεια άσκησης βιοποριστικού επαγγέλµατος

5. Λοιπά πιστοποιητικά από τις αρµόδιες υπηρεσίες µε τα οποία αποδεικνύεται κατά περίπτωση ότι ανήκει σε µια από τις κατηγορίες: i. Άτοµα µε αναπηρία τουλάχιστον πενήντα τοις εκατό(50%) και τυφλοί, ii. Πολύτεκνοι και τα τέκνα αυτών, καθώς και γονείς µε τρία τέκνα, iii. Ανάπηροι και θύµατα ειρηνικής περιόδου του ν. 1370/1944(Α’ 82), iv. Γονείς ανήλικων τέκνων µε αναπηρία και σε γονείς που προστατεύουν άτοµα µε νοητική αναπηρία, αυτισµό, σύνδροµο down, εγκεφαλική παράλυση, βαριές και πολλαπλές αναπηρίες και πολλαπλές ανάγκες εξάρτησης, v. Οµογενείς Βορειοηπειρώτες και οµογενείς παλιννοστούντες, vi. Έλληνες Ροµά που έχουν εγγραφεί στα δηµοτολόγια των ΟΤΑ της χώρας, vii. Άτοµα απεξαρτηµένα από εξαρτησιογόνες ουσίες και άτοµα υπό απεξάρτηση.

Η Ταχυδροµική ∆ιεύθυνση για την αποστολή των αιτήσεων είναι:

∆/νση Ανάπτυξης Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ, Τµήµα Εµπορίου & Τουρισµού Φίλωνος 35-39, Λιβαδειά ΤΚ 32131

Επισηµαίνεται ότι:

• ∆ικαίωµα υποβολής αίτησης έχουν φυσικά πρόσωπα που είναι άνεργα και δεν κατέχουν τα ίδια, ο/η σύζυγος ή τα τέκνα αυτών άλλη διοικητική άδεια άσκησης βιοποριστικού επαγγέλµατος. Η άδεια χορηγείται κατά σειρά προτεραιότητας και µε βάση κοινωνικά κριτήρια σε πρόσωπα που ανήκουν στις κατηγορίες που περιγράφονται στην παρ. 1 του άρθρου 22 του Ν.4264/2014.

• Σύµφωνα µε τις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 22 του Ν.4264/2014, οι άδειες άσκησης υπαιθρίου πλανοδίου εµπορίου ισχύουν εντός της οικείας Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ