Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Σοκ για 14χρονη μαθήτρια στα Βάγια-Δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στη μέση του δρόμου


Συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Βάγια Βοιωτίας, ένας 45χρονος Πακιστανός κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Permisospress, χθες το απόγευμα οι γονείς της 14χρονης  κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι   σε δρόμο των Βαγίων,άγνωστος άνδρας,προσέγγισε  την κόρη τους  και προέβη σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος της, προσβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Αστυνομικοί,του Α.Τ. Θηβών  που ανέλαβαν άμεσα τη διερεύνηση της υπόθεσης, κατάφεραν να εντοπίσουν τον κατηγορούμενο και αφού τον προσήγαγαν, αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την  καταγγέλλουσα.
Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών ο 45χρονος βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας από τα τέλη Ιουλίου και  έπρεπε να είχε απελαθεί.
Σε βάρος του συλληφθέντα Πακιστανού σχηματίσθηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και την παράνομης παραμονής στη χώρα μας,ενώ οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Θηβών.
Παντελής Μπατσούλης

8 σχόλια:

  1. Θέμα χρόνου ήταν να συμβεί κι αυτό, και, πολύ φοβομάστε κι άλλα χειρότερα, στο θέμα αυτό με τη σωρεία των συγκεκριμένων αλλαδαπών στα Βάγια εντός και εκτός του χωριού, ποιοι και πως τους ελέγχουν άγνωστο σε μας ... ταυτόχρονα οι διαρκείς κλοπές σπιτιών και αυτοκινήτων κυρίως αγροτικών, όπως συμβαίνει και σ΄άλλα χωριά συνεχίζονται αδιάκοπα... κατάσταση στο κόκκινο και φυσικά ο άνετος, ελεύθερος κι ωραίος Τόσκας, αποφάσισε να κλείσει όλα τα Αστυνομικά Τμήματα και να τα "μεταθέσει" στην έδρα των Καλλικρατικών Δήμων όπως κι αυτό των Βαγίων!!! Και να τα αποτελέσματα, αν ο συγκεριμένος αλλοδαπός, ανεύθυνε Υπουργέ, είχε διαπράξει πολύ πιο σοβαρά ποινικώς κολάσιμα αδικήματα π.χ "βιασμό", "σωματικές βλάβες" κλπ και χρειάζονταν η κατεπείγουσα και άμεση επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ, τι θα γινόταν;; μα, θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να περιμένουμε νάρθουν στα Βάγια, από τη Θήβα...!!! και φυσικά ο ένοχος, θα είχε φτάσει στα σύνορα, μέχρι τότε!!! πλήρης η ξεφτίλα, κοντά στα άλλα που χάθηκαν χάθηκε και το αίσθημα της ασφάλειας των κατοίκων, καμιά πια εμπιστοσύνη δεν υπάρχει, μόνον η αυτοοργάνωση των κατοίκων κι οι σεκιουριτάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν τους αλλοδαπούς τους θέλετε για να δουλεύουν με ψίχουλα και να σας υπηρετούν είναι καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε "υπευθυνε" (11.16') αφού και εσυ και οι διπλανοί σου αλλοδαπούς χρησιμοποιειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα σου λεει ρε υπευθυνε (11.16') ο συνυπευθυνος (9.52').Αφου τους παιρνεις για δουλεια πρεπει να σου βιασουν την κορη.Τι λες ρε ζωο...??Που για να σκυψεις να βγαλεις ενα χορταρι απο τον κηπο σου παιρνεις πακισρανο....εσεις εισαστε χειροτεροι ολων,χαραμοφαιδες που δεν εχετε ιδεα γι θα πει δουλεια

      Διαγραφή
  4. Πόσο τελικά, άσχετοι βλάκες ήσαστε! Εσύ ψευτο-Βυζαντινή Κερκόπορτα των 12:57 μμ και εσύ (παντο)γνώστη των 9:52 πμ, του(;) ποιους δλδ. και πως χρησιμοποιούμε όπως και σ΄όλη την Βοιωτία και στα Βάγια, από τα οποία δεν ήσαστε κατά πως φαίνεται...δλδ. τα 25 ευρώ, το λιγότερο συν φάι κλπ, που παίρνουν βρέ παραλήδες, σας φαίνονται λίγα; πόσα δίνουν σήμερα στον ιδιωτικό τομέα; 200-300 ευρώ και αν βρεις δουλεια θα είναι με 3ωρο-4ωρο, τα έχετε λοιπόν κατά νου, φραπαλάδες του πληκτρολογίου αυτά;; επίσης έχετε ακούσει ή γνωρίζετε τι εστί εργόσημο αγροτικών εργασιών; δλδ. με τη δική σας επικίνδυνη και άρρωστη λογική, όποιοι αλλοδαποί είναι εδώ, ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΕΩ ΤΣΙΠΡΑ, πρέπει να ...... και να δέρνουν στα χωριά!!! αν υποθετικά, ακόμη - που δεν ισχύει- κάποιοι τους δίνουν ψίχουλα ή τους χρησιμοποιούν !!!! Τελικά η βλακεία και η ανοησία είναι ανίκητες, κατά ΑΙΝΣΤΑΙΝ.... και ούτε ένας λόγος συμπάθειας, ο παραμικρός, για το σόκ που υπέστη και την ψυχολογική κατάσταση μιας ανήλικης σήμερα, ενός παιδιού δλδ., των γονιών και δευτερευόντως των συμμαθητών και γειτόνων!! Μάλιστα, γελοίοι και ποταποί, που σχεδόν, ή μάλλον, σας άρεσε όλο αυτό το σκηνικό!!! Και που είστε: δεν πάτε και για μάρτυρες υπεράσπισης του, βρε ντενεκέδες ξεγάνωτοι, είσαστε πολύ επικίνδυνοι τελικά!! Να "ευχηθώ" λοιπόν, να συμβεί "κάτι ανάλογο", στα παιδιά, στα αδέρφια, στους δικούς σας, και τότε να δείτε πως θα χοροπηδάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν χρειάζεται να γενικεύουμε για τους αλλοδαπούς, για τους πρόσφυγες, για τους μετανάστες ή για οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα και να φορτώνουμε κατηγορίες σε όλους και για όλα πίσω από μια οθόνη. Το περιστατικό κάθε φόρα είναι ΕΝΑ κι εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Κουράγιο και δύναμη στην κοπέλα να το ξεπεράσει χώρις να της αφήσει τραύμα στην ψυχή της. Δυστυχώς η κοινωνία μας είναι ακόμη πατριαρχική με έντονες τάσεις για σεξιστικές συμπεριφορές από τον καθημερινή μας συνομιλία μέχρι και τέτοιου είδους επιθέσεις και κάποιες φόρες πολύ χειρότερες. Δυστυχώς και η νοοτροπία των ανθρώπων απο τις ανατολικές χώρες είναι άκρως πατριαρχική και βρίσκει πρόσφορο έδαφος για να εφαρμοστεί και στις τοπικές κοινωνίες των ελλαδικών επαρχιών. Η "αφεντοσύνη" του άντρα παραμένει εγκλωβισμένη σε πάρα πολλά μυαλά. Επίσης δεν χρειάζεται να πιθανολογούμε με σενάρια του τύπου "αν γινόταν το ένα, το άλλο κτλ.....", γατί εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί το ερώτημα αν στο περιστατικό θύτης ήταν κάποιο άτομο του χωριού (και δεν αναφέρομε στο συγκεκριμένο χωριό) με κύρος και θέση (ο ιερέας, ο δάσκαλος, ο πρόεδρος κτλ) θα μαθευόταν ποτέ το περιστατικό; Στη σύγχρονη καθημερινότητα υπάρχουν τέτοια συμβάντα, απλά δεν γίνονται ευρέως γνωστά. Δεν μας φταίνε όλοι οι αλλοδαποί, όπως δεν μας φταίνε όλοι οι άντρες και όλοι οι ενήλικοι. Εμείς διαμορφώνουμε τις κοινωνίες με τη δράση μας ή την αδράνεια μας.
    Καμία ανοχή σε όσους/όσες βιάζουν είτε σωματικά είτε ψυχικά αθώες παιδικές ψυχές, σε όσους/όσες θέλουν να επιβληθούν και να υπερισχύσουν στους κοινωνικά και ψυχικά αδύναμους, σε όσους πιστεύουν οτι είναι ανώτεροι απ'τον συνάνθρωπό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λυπάμαι πολύ για σας!μάλλον βρίσκεστε αλλού!ούτε μια λέξη συμπάθειας ή ηθικής έστω συμπαράστασης σ'ένα παιδί ανήλικο!!για το σόκ που υπέστη, τα ψυχικά τραύματα που θα φέρει, το φόβο και τον τρόμο που θα την συνοδεύουν; την ανασφάλεια και το φόβο επίσης γονέων και παιδιών ... ήσαστε τραγικοί, κυνικοί και παντελώς ηλίθιοι, έρμαια μιας αλλοπρόσαλης μοχθηρίας και όζουσας κακίας ... χρήζετε άμεσης νοσηλείας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγρότης από την καφετέρια δεν γίνεται... Αν δεν υπήρχαν θέσεις εργασίας για τους αλλοδαπούς δεν θα ήταν στο χωριό μας... Όταν δεν είχατε Αλβανούς και Πακιστανούς ποιος μάζευε τα καρπούζια? τις ελιές? κλπ κλπ? Από την μια παραπονιέστε για τους αλλοδαπούς και από την άλλη τους νοικιάζετε τα σπίτια και τους δίνετε δουλειές τζαμπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ