Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Μήνυμα Δημάρχου Θηβαίων για την Παγκόσμια Ημέρα της Τρίτης Ηλικίας



Κάθε 1η Οκτωβρίου εορτάζεται η “Παγκόσμια Ημέρα για την Τρίτη Ηλικία” για να αποτίσει τον οφειλόμενο φόρο τιμής στους ηλικιωμένους, στους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν με υπονομετικότητα, θυσίες και  κόπους, αλλά και να επισημάνει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Είναι μια μέρα σύμβολο για την εμπειρία, τη σοφία και την αρετή των δικών μας ανθρώπων, των συγγενών, των φίλων των συμπολιτών μας.
Ο Δήμος Θηβαίων μέσα από την λειτουργία των Κ.Α.Π.Η. του Δημοτικού Οργανισμού του (ΔΟΘ) βρίσκεται πάντα δίπλα τους, αρωγός και συμπαραστάτης. Τα Κ.Α.Π.Η. μας σε Θήβα και Βάγια υλοποιούν διάφορα προγράμματα για την πρόληψη της υγείας,  την  ψυχολογική και κοινωνική στήριξη  και την προάσπιση των κοινωνικών δικαιωμάτων των ηλικιωμένων, όπως προληπτικές εξετάσεις υγείας, άθλησης, ψυχολογικής υποστήριξης αλλά και εκδηλώσεις, εκδρομές κ.α. συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους. Επίσης, με το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι” στηρίζουμε τους ανήμπορους και μοναχικούς συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας.
Εύχομαι σε όλα τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. Θήβας και Βαγίων και σε όλους τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας Χρόνια Πολλά με Υγεία!»
Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Σπυρίδων Νικολάου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ