Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Πού το ΠΑΣ ρε Λεβαδειακέ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απλά δεν χάνει ο Λεβαδειακός φέτος που συνεχίζει αήττητος στο πρωτάθλημα μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λιβαδειά. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από λάθος του Επασί και φοβερό σουτ του Κόντε αλλά ο Γιακουμάκης απάντησε και τελικά οι δύο ομάδες μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας.

Χωρίς μεγάλες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο καθώς κανείς από τους δύο δεν μπόρεσε να επιβάλλει το ρυθμό του και να απειλήσει ουσιαστικά. Πιο επικίνδυνος έμοιαζε ο ΠΑΣ αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση και όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα λήξει χωρίς τέρματα.

Ωστόσο τη ζημιά την έκανε ο Κόντε στο 45+1' που επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, ο Επάσι δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1. Μάλιστα ο σκόρερ πανηγύρισε έντονα με τον κόσμο του ΠΑΣ που βρίσκεται στη Λιβαδειά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός παρουσιάστηκε πιο απειλητικός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και τελικά τα κατάφερε.

Έκανε πιο αισθητή την παρουσία του επιθετικά δημιουργώντας κάποιες ευκαιρίες αλλά αντιμετώπιζε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.  Τελικά όμως το 1-1 ήρθε στο 63', μετά από σέντρα του Τσαμπούρη ο Γιακουμάκης πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια το ματς πήρε άγρια ομορφιά και η μία φάση διαδεχόταν την άλλη. Στο 73' σκόραρε ο Μαυροπάνος για τους φιλοξενούμενους αλλά ακυρώθηκε το τέρμα του για φάουλ του Τζημόπουλου στον Μητρόπουλο.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μπραντάο έπιασε ένα σουτ αλλά απέκρουσε εντυπωσιακά ο Βελλίδης ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Χαλκιαδάκης παραλίγο να σκοράρει αλλά ο Επασί πρόλαβε και έσωσε τελευταία στιγμή την ομάδα του.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Γιακουμάκης έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του περνώντας ως αλλαγή και διατήρησε αήττητo τον Λεβαδειακό

ΓΙΝΑΜΕ...ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Ο Ζοσε Ανιγκό παρέταξε την ομάδα με σχηματισμό 3-4-3 με τον Επασί κάτω από τα δοκάρια και στην τριάδα της άμυνας τους Λεονάρντο, Τριποτσέρη και Φάβαρο Άμαραλ.  Στη μεσαία γραμμή χρησιμοποίησε τους Μεντί, Νιάσε, Μητρόπουλο και Τσαμπούρη. Πίσω από τον Μπραντάο έπαιξαν ο Γιουσούφ με τον Σίλβα. Με την αρχή του δεύτερου μέρους ο Ανιγκό πέρασε στο ματς τους Μπελγκαζουανί και Γιακουμάκη σε μία προσπάθειά του να βελτιώσει την επιθετική γραμμή της ομάδας του κάτι που πέτυχε σε μεγάλο βαθμό.

Από την άλλη μεριά ο Γιάννης Πετράκης χρησιμοποίησε και εκείνος σχηματισμό 3-4-3 με τον Βελλίδη στην εστία και τριάδα στην άμυνα τους Τζημόπουλο, Μιχαήλ και Μαυροπάνο. Στο κέντρο αγωνίστηκαν ο Μπουκουβάλας, ο Λίλα, ο Γαρουφαλιάς και ο Λόπεζ  Ναδάλες. Την επίθετική γραμμή των φιλοξενούμενων αποτέλεσαν ο Χαλκιαδάκης και πιο μπροστά ο Κόντε με τον Γιάκο. Για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκαν και οι Νικολιάς και Σολτάνι, Μανθάτης.

Η ΦΑΣΗ: Η στιγμη που σκόραρε ο Μαυροπάνος αλλά το γκολ ακυρώθηκε για φάουλ, σε μία δύσκολη φάση.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Ο Αλέξανδρος Τσαμούρης είχε μόνο μία δύσκολη φάση εκείνη που σκόραρε ο Μαυροπάνος αλλά το γκολ ακυρώθηκε καθώς υπέδειξε φάουλ του Τζημόπουλο στον Μητρόπουλο. Η φάση δεν είναι ξεκάθαρη πάντως.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Με βάση την εξέλιξη του αγώνα ο Λεβαδειακός μπορεί να είναι ευχαριστημένος. Παραμένει αήττητος παρ' ότι έμεινε πίσω με την εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Επάσι να φέρει ευθύνη για το γκολ.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ... Πού το πάει φέτος ο Λεβαδειακός; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα. Η ομάδα του Ανιγκό έμεινε αήττητη μετά από 8 αγωνιστικές και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στη Super League.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε τα highlights της αναμέτρησης ΕΔΩ

Οι συνθέσεις:

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Μεντί, Ζοάο Αμαράλ (46' Μπελγκαζουανί), Νιάσε, Μητρόπουλος, Μπραντάο, Τριποτσέρης, Τόνι Σίλβα (46' Γιακουμάκης), Γιουσούφ, Λεονάρντο

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος (87' Μανθάτης), Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γαρουφαλιάς (Νικολιάς 78'), Χαλκιαδάκης (Σολτάνι 87')

Διατητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης

Βοηθοί: Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής), Παντελής Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)
4ος: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ