Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Λαμία: Αυτοκίνητο παρέσυρε 6χρονο παιδάκι-Συγγενείς του ξυλοφόρτωσαν τον οδηγό

Τραυματίστηκε σοβαρά 6χρονο αγοράκι μέσα στη Λαμία, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Ακολούθησε χαμός, αφού οι συγγενείς του παιδιού που είναι ρομά επιτέθηκαν και χτύπησαν τον 40χρονο οδηγό.

Η παράσυρση έγινε λίγο πριν τις 2:00' το μεσημέρι στην οδό Α. Παπανδρέου, μπροστά στο ξενοδοχείο «Φθία» στη Λαμία. Το 6χρονο αγοράκι επέστρεφε από το σχολείο και όπως υποστήριξε ο οδηγός του αυτοκινήτου, πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο. Ο οδηγός φρενάρισε αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει το κακό και πήρε το παιδάκι κάτω από τις ρόδες.

Στο σημείο ακολούθησε πανικός, αφού τα ουρλιαχτά της μάνας, ακούστηκαν πολλά τετράγωνα μακριά. Το παιδάκι πήρε αμέσως διερχόμενο αυτοκίνητο και το μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ οι συγγενείς του παιδιού επιτέθηκαν στον 40χρονο οδηγό, ο οποίος μάταια προσπαθούσε να δικαιολογηθεί.

Όταν έφτασε η αστυνομία βρήκε τον οδηγό του αυτοκινήτου μέσα στα αίματα και τους ρομά εξαγριωμένους, αφού σε λίγη ώρα στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί.

Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να τους ηρεμήσουν και εξετάζουν τις ακριβείς συνθήκες της παράσυρσης, ενώ ακόμη δεν υπάρχει ενημέρωση για την τύχη του άτυχου αγοριού.

1 σχόλιο:

  1. Αν ειχε συμβεί το αντίθετο, ο γυφτος θα είχε φύγει σαν κύριος. Οι γυφτοι κάνουν ότι θέλουν με την ανοχή του Κρατικών Υπηρεσιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ