Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

"Ξάφρισαν" βενζινάδικο και εργοτάξιο στη Λιβαδειά– Ξεπερνούν τις 25.000 ευρώ τα κλοπιμαία

Εξιχνιάσθηκαν άμεσα (2) κλοπές από εργοτάξιο και πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή της Λιβαδειάς
Σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, οι οποίοι είχαν αφαιρέσει ηλεκτρικά εργαλεία και μηχανήματα, η αξία των οποίων υπερβαίνει τις (25.000) ευρώ
Το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε εργοτάξιο της περιοχής, ο ιδιοκτήτης του οποίου κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, εξιχνιάσθηκαν άμεσα δύο (2) υποθέσεις διάπραξης κλοπών από εργοτάξιο και πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή της Λιβαδειάς. 
Στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο (2) αλλοδαποί και συγκεκριμένα ένας 53χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 34χρονος υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα οι δράστες, νυχτερινές ώρες της 11/12-02-2018, αφαίρεσαν από εργοτάξιο και πρατήριο υγρών καυσίμων, διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία και μηχανήματα (φορητές γεννήτριες, τροχούς κοπής – λείανσης, ασφαλτοκόπτη, τροχήλατος αεροσυμπιεστής με ενσωματωμένη γεννήτρια, μπαταρίες βαμβακοσυλλεκτικών μηχανών κ.α.), η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις (25.000) ευρώ.
Το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, βρέθηκαν εντός έτερου εργοταξίου στην περιοχή της Λιβαδειάς, ιδιοκτησίας ημεδαπού, ο οποίος είχε προβεί στην αγορά τους από τους δράστες και αντιμετωπίζει κατηγορίες για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ανωτέρω αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ